發新話題

[認真] 國產?真品 SUREFIRE (二手區笑話)

出名啦, 等其他CHING防一防好

引用:
原帖由 520df10 於 10-1-2017 14:24 發表
唉,名我就唔出啦,
不過都係(新acc)(名後有數字)
講真, 我睇上面對話, 唔覺得你有寸過佢, 反而佢玻璃心無那那自己碎咗??

引用:
原帖由 laiwangkai 於 13-1-2017 05:31 發表
我每次放親野都有人問可唔可以hold
有幾次放鏡都比人問洗唔洗咁貴/點解咁貴
CHING 你放D真鏡就一定有人咁問...., 香港小朋友少接觸真嘢又唔肯上外國網見識下, 當然唔知有幾貴,

一支真鏡夠佢地買幾支槍啦

引用:
原帖由 stevechau 於 13-1-2017 09:59 發表
我成日放野都比人問可唔可以拆野賣...
我有時抵唔住都會答, 你成件買返去拆完再賣返出黎咪得LOR~

壓價總會有, 壓一半果D基本上係無視佢, PM即DEL.
因為我講明有誠意可議價, 一開波壓一半好難比人感覺有誠意掛? ...
我最僧就係D人出來先壓價..

引用:
原帖由 loveless 於 13-1-2017 11:46 發表
仲有PM先到先得既傳統又係奇怪....
假設
準買家A最先PM, 態度惡劣詞不達意老馮無知兼挑剔, 仲要住東龍洲...
準買家B唔係最先PM, 但遵重有禮合作爽快易夾....

賣家應該俾邊個?
PM先到先得, 呢度算無咁癲, 我係minifig.net賣lego, 係先留言先比邊個, 我唔知呢D潛規則,
我比咗第二個, 第一個鬧到好似殺咗佢全家咁 (可能我賣得平, 佢好唔抵)

呢D真係小朋友作風, 無玩具玩好似世界未日, 訓地死LUP阿媽咁.. 自始,我好睇唔起沉迷LEGO果D白痴, 簡直係玩具玩人

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-1-2017 15:09 發表

唔通連賣二手野都冇權揀客
一般我都係睇邊個快交收 而且個價最近我開果個
Lego呢D Kidut 區整埋呢D白痴規則.. 因為佢地全部都比玩具玩緊, 玩具支配緊大腦
從始我掉咗落垃圾桶, 或捐比有需要兒童, 都唔會賣比佢地

發新話題