發新話題

[Marui] Marui 有沒機會出mp5 GBB?

引用:
原帖由 vp70usp 於 13-1-2017 16:24 發表
cs同rainbow6係同一年代
以首發年代爭一個年代,1998 vs 2000
以當紅時間亦相差最少5 年。同一代?

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 13# 的帖子

本身捨啦曲就係真鐵用表面處理,唔存在像唔像真實有真鐵用過
如果馬記出又冇乜鍋氣買支玩派彈smg打法就正,夏天落場越輕裝越好,
M4夾排哂幾隻係心口又重唔太舒服, mp5 夾仲可以玩孖夾正爆
Gbb都係派彈先好玩

cs支mp5冇人想用架個個Ak M4
R6支mP5就代表作反而Ak M4少人用

引用:
原帖由 gainax 於 13-1-2017 18:52 發表
cs支mp5冇人想用架個個Ak M4
R6支mP5就代表作反而Ak M4少人用
長知識了

我淨記得r6 有mp5 ,p90 ,usp,psg-1,完全忘了有m4
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

i want Marui release MP5 too....

謝謝大家回覆我既Po, 估唔到大家都有呢個mp5情與結, 等我又send個email去Marui require 出mp5 gbb先。

身體力行
財少身子弱,無錢瞓唔著

Marui 出新槍好保守
要諗到一個可靠既設計先出支新(雖然算係優點來既...)

加上鐘意一模多用,M4出完成年先到可說冇分別的CQBR, 連外型相似既416都未見影
再來就是較多人鐘意assault rifle款既市場需求問題

MP5真係等2046....

支M4A1行粟米筒同手揪後準星,冇鏡....出槍冇MP5K咁快....
引用:
原帖由 Dave 於 13-1-2017 20:30 發表

長知識了

我淨記得r6 有mp5 ,p90 ,usp,psg-1,完全忘了有m4
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 4-2-2017 23:50 發表
支M4A1行粟米筒同手揪後準星,冇鏡....出槍冇MP5K咁快....
FAL衝鋒Sniper∼

R6有FAL咩?
引用:
原帖由 blockhead 於 5-2-2017 05:57 發表

FAL衝鋒Sniper∼
究竟世界上還有神嗎?

Black Thorn 開始有

機會率有50/50
分別係會出, 或者唔會出

引用:
原帖由 gainax 於 13-1-2017 16:07 發表

虎膽龍威呢
記得第一支買aeg係二手560摩既Mp5,個時冇錢買m16先入
不過玩過特別有感情,如馬記出有捨啦曲都入支
到時咁著打game
記得戲中用支 mp5 卡住lift 門,成個人吊落去真係成個人 哂,即刻買左支仿真硬度既SRC來頂引..依家吾知擺左去邊, 等我搵番出來好好撫慰一下先...

we mp5 gbb如何? 好似好過vfc?

發新話題