發新話題

[VFC] vfc MP5 gbb 重新推出

引用:
原帖由 JBL 於 14-1-2017 20:22 發表
將會有三連發...

我們有難了

回覆 5# 的帖子

外國一早有 但枝鏡冇copy又係難搞

引用:
原帖由 JBL 於 14-1-2017 20:43 發表

外國係咪AEG呢?GBB好似未有喎...?
見有gbb review好似德國佬
但呢d裝咩鏡都怪 裝返果枝s&b最好
另外睇法國仔vfc 417系列氣化好似麻麻地

引用:
原帖由 JBL 於 14-1-2017 20:59 發表

s&b又無老番,真野要5000歐元,點玩呀.......?
417我有支20吋GBB,氣化無問題喎,換埋匠神呢粒 Buffer ,後座力係我全屋GBB之冠,唔好忘記20吋417係重到飛起既,但後座力都可稱皇.......

http://www.hephaestusairsof ...
我都幾喜歡417
但睇法國仔打 到尾果10飛已經冇咩力水
https://www.youtube.com/watch?v=6C0_yJEOUGE&t=77s

S&b又唔係無老番既vector optic有抄s&b 3-12 pm ii款
但同g28果枝差得遠

另一樣野係g28本身都好貴 sr25鍛身都差不多

引用:
原帖由 rYaN 於 14-1-2017 22:51 發表

我枝全原裝執順左一雞清哂30飛,仲好鬼快...
真的嗎
我幾喜歡呢枝槍 班加西版仲正
有機會搵其他師兄借黎試兩匣 試岩就比錢

引用:
原帖由 loveless 於 14-1-2017 23:07 發表

買得過, 值得買...
買咗2支的傻佬說.
班加西版又平又靚仔 好吸引

如果vfc出新版mp5 我兩枝we可能dump得

引用:
原帖由 loveless 於 15-1-2017 13:53 發表

等睇V記W記拋售潮,支支補到流鼻血但已拆走晒靚靚外觀件同珍品野
睇定d先
v記要改既野唔少 佢改唔足都係唔夠完勝w記
單排上彈 無彈停 仲有其他細野

w記係差隻靚仔匣 如果一般玩 唔追真乜真物都可以了
w記拋售潮都好 我差枝k仔pdw

引用:
原帖由 gainax 於 15-1-2017 18:40 發表

我們支MP5其實千尾有鋼身有斷彈都幾抵玩,但衰肉夾買唔落手
v記二千尾如v2一次性改好哂唔頭痕貴玩都值既個殼無敵,但之前D版本好似M4就冇人要 睇佢造化有冇心針對氣化改夾了
我們應該仲有款匣未出
依家果隻係仿真角度 但有坑
見佢post過張圖 係仿真角度既鐵皮 應該留住靚仔匣未出
希望兩邊互相有d沖擊 得益係玩家

之前果d當模型槍啦
我諗應該都會大改 如果唔係佢唔會等d貨出晒先 再黎v2
m4果d年年出新 都係小修小改

引用:
原帖由 gainax 於 15-1-2017 20:44 發表
我對V記無乜信心,但我們支外皮又甩漏, M4鍋氣12版我等到之前先買左15版穩定先玩,之後又出哂把根過一排又話16版
改少少要換槍身又唔FIT舊夾先頭痕 , 我寧願一次性買支最貴版或旗艦鍛造版安安落落玩,唔洗驚改版 ...
冇專利?
聽說wa手槍匣入面有條管仔 枝槍倒轉都打得到

引用:
原帖由 2slow 於 24-11-2017 11:38 發表

有機會只須買新匣
如果佢有個新既冇彈停機構 咁一定唔止換隻匣
睇返we個mechanism 應該係fire pin加多舊野就可以

引用:
原帖由 gainax 於 25-11-2017 00:38 發表

新無彈停機構最重要,其他野有得慢慢執舊斷彈機構冇得自己改設計,
其實v記外觀做得最出色就係mp5系列,我估唔會有後人個皮做得更靚值得等佢出終極版先一次性買來玩,問題係究極ver幾時有
有枝we係手就知停彈機構其實好簡單 好岩d無後定既槍

引用:
原帖由 sealsman 於 25-11-2017 22:43 發表

比我都聖誕先湯你班客仔
我諗最快都新年啦

引用:
原帖由 Maxman2 於 26-11-2017 19:07 發表

件野個形態可能係鑄出黎,用鋼可能難鑄瓜
定係焊落去既野?

發新話題