發新話題

[VFC] VFC G28 GBB即將在亞洲上市

引用:
原帖由 rYaN 於 23-9-2017 23:46 發表

買左啦,中伏啦.........
都唔係A5 BOLT黎,佢改左修螺絲個位,之前係分開2粒
一粒係飛機軌道,一粒係長方形插螺絲果塊野,
都有版本係長方形插螺絲果塊野唔可以左右郁,另一個就可以四周圈都得,
佢今次就改到2合為一 ...
如果只是收藏, 不落場打應該都可以嗎師兄?

如果買唔到支鏡,剩買槍咪冇用?

引用:
原帖由 七點六二 於 28-9-2017 19:36 發表
如果買唔到支鏡,剩買槍咪冇用?
用Vector 扮SB..
好老實講,個人唔認為V記可以/會自己生產一支FFP兼turret咁複雜既"玩具"鏡出黎,點睇都係OEM化算。
講得白D,即係可能QC連vector都過唔到既鏡體或裝功,會在airsoft only既要求底下找到出路

引用:
原帖由 七點六二 於 25-9-2017 09:28 AM 發表

如果只是收藏, 不落場打應該都可以嗎師兄?
其實就係好左少少既.,不過又未去到A5條BOLT最好姐

其實都係收藏,支鏡慢慢揾都可以!所以都係買

請問這支槍可以用TOP GAS 嗎?

引用:
原帖由 JBL 於 6-10-2017 12:39 發表

台灣槍支支都係用TOP GAS 嫁喇...
OK Thanks!

簡單圖片...

附件

10-10-2017 14:33

引用:
原帖由 JBL 於 10-10-2017 14:55 發表

煙廠街21樓前排我見有沙色長鏡賣...
Thanks 師兄, 一定去睇睇...

請問支紅點鏡是什麼型號? 有沒有相片提供, 謝謝...

想配枝似樣既 copy 鏡都幾令人頭痛,之前想幫枝 Mk 11 Mod 0 配枝無燈copy Leupold M3 3.5-10x40 鏡都好難搵。

引用:
原帖由 七點六二 於 10-10-2017 15:35 發表
請問支紅點鏡是什麼型號? 有沒有相片提供, 謝謝...
Aimpoint T-1

引用:
原帖由 sam524 於 10-10-2017 15:42 發表

Aimpoint T-1
唔該晒

發新話題