發新話題

[VFC] VFC G28 GBB即將在亞洲上市

回覆 45# 的帖子

商人逐利,有需求自然就......
連FG42支鏡都有COPY
G28真係無擔心過

岩岩收到風枝鏡VXC會出....仲要好快.....................,不過唔平

引用:
原帖由 rYaN 於 19-9-2017 01:07 發表
岩岩收到風枝鏡VXC會出....仲要好快.....................,不過唔平
邊到做?自己搞?
貴都要 搞到我心思思想g28了

引用:
原帖由 520df10 於 15-9-2017 15:51 發表
靜到呢....

師兄你枝hk417護片係真品定vfc?
vfc好似有hk棍仔但無護片 而我都想買一對

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 01:09 AM 發表

邊到做?自己搞?
貴都要 搞到我心思思想g28了
應該係佢自己做既,但真係好貴

引用:
原帖由 rYaN 於 19-9-2017 02:15 發表

應該係佢自己做既,但真係好貴
有冇大約價?
有機係vector oem vector果枝都2k幾

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 02:17 AM 發表

有冇大約價?
有機係vector oem vector果枝都2k幾
貴過

引用:
原帖由 rYaN 於 19-9-2017 02:21 發表

貴過
合理既合理既
如果有返vector既質數 樣又9成似 咁都比得過
btw如果真係vector造既 大陸光學網可能好快會流出

如果搞堆m27iar枝ta11sdo-cp就正了

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 02:30 AM 發表

合理既合理既
如果有返vector既質數 樣又9成似 咁都比得過
btw如果真係vector造既 大陸光學網可能好快會流出

如果搞堆m27iar枝ta11sdo-cp就正了
我聽消息人士講價位大概一枝416咁上下,不過最後真實價錢就唔知啦

引用:
原帖由 rYaN 於 19-9-2017 02:45 發表

我聽消息人士講價位大概一枝416咁上下,不過最後真實價錢就唔知啦
...睇怕遲下應該會出DXDX版直接包埋鏡

引用:
原帖由 Kwind 於 19-9-2017 04:55 發表

...睇怕遲下應該會出DXDX版直接包埋鏡
super dx
vfc枝m40a5有個版叫super dx 比dx多枝silence 多個膠盒

唔買槍都可能買枝鏡 下下30mm筒玩到悶

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 01:17 發表

師兄你枝hk417護片係真品定vfc?
vfc好似有hk棍仔但無護片 而我都想買一對
我都奇怪香港買唔到vfc417護木片,所以走咗去台灣玩時順手買

引用:
原帖由 520df10 於 19-9-2017 13:01 發表

我都奇怪香港買唔到vfc417護木片,所以走咗去台灣玩時順手買
即係v記?
最近搵到間台仔舖 代訂v記野好似幾快下

引用:
原帖由 520df10 於 19-9-2017 13:01 發表

G28個腳架Adaptor都係最近WGZ先有...有虎口位隻新GRIP同RAIL COVER 唔知等到幾時

可能搵鋪台灣訂VFZ原件比較快

引用:
原帖由 Kwind 於 19-9-2017 14:18 發表

G28個腳架Adaptor都係最近WGZ先有...有虎口位隻新GRIP同RAIL COVER 唔知等到幾時

可能搵鋪台灣訂VFZ原件比較快
據我所知 台灣果邊d舖自己都要係咁催先有
所以香港訂要一頭半個月係合理既
我諗緊買枝班加西版 再買vfz hk style 棍仔、rail cover、腳架同adaptor
定直接買枝g28好
g28係咪around 6K? 如果e記做9折既數字上幾抵

發新話題