27 12
發新話題

[VFC] VFC G28 GBB即將在亞洲上市

引用:
原帖由 rYaN 於 19-9-2017 02:21 發表

貴過
合理既合理既
如果有返vector既質數 樣又9成似 咁都比得過
btw如果真係vector造既 大陸光學網可能好快會流出

如果搞堆m27iar枝ta11sdo-cp就正了

引用:
原帖由 Kwind 於 19-9-2017 04:55 發表

...睇怕遲下應該會出DXDX版直接包埋鏡
super dx
vfc枝m40a5有個版叫super dx 比dx多枝silence 多個膠盒

唔買槍都可能買枝鏡 下下30mm筒玩到悶

引用:
原帖由 520df10 於 19-9-2017 13:01 發表

我都奇怪香港買唔到vfc417護木片,所以走咗去台灣玩時順手買
即係v記?
最近搵到間台仔舖 代訂v記野好似幾快下

引用:
原帖由 Kwind 於 19-9-2017 14:18 發表

G28個腳架Adaptor都係最近WGZ先有...有虎口位隻新GRIP同RAIL COVER 唔知等到幾時

可能搵鋪台灣訂VFZ原件比較快
據我所知 台灣果邊d舖自己都要係咁催先有
所以香港訂要一頭半個月係合理既
我諗緊買枝班加西版 再買vfz hk style 棍仔、rail cover、腳架同adaptor
定直接買枝g28好
g28係咪around 6K? 如果e記做9折既數字上幾抵

引用:
原帖由 loveless 於 19-9-2017 17:08 發表
遲早有鋼上身,
多年後含X得啜, 還鋁神一個鋼身清白
考古mode?
鋼ar身

引用:
原帖由 Kwind 於 19-9-2017 21:15 發表

可能好快又有新野出...到時又唔空虛啦
係咁ga 最有愛係砌緊果時 砌好就收埋

Btw g28 gbb比想像中平
係咪因爲aeg開得太貴冇人買

引用:
原帖由 gainax 於 22-9-2017 01:00 發表

416a5金用acog金先好睇,雖然珍品冇g28支鏡咁貴但連rmr萬幾走唔甩,不如v記做埋支高仿金acog一set出dx416a5咁無得頂
橫掂都係 搞個acog系列la
ta11sdo

引用:
原帖由 gainax 於 22-9-2017 01:35 發表
支光纖v記搞唔掂 搞得掂都唔平幾千買copy acog冇人買
出高仿外型金acog冇光纖個款連rmr成set唔貴既話以v記能力應該呃得下人襯哂a5
我估佢係外判oem
本身自己咩做開鏡 自己廠做玩死自己
光纖其實唔難 氚管都唔難
最緊要係有心

引用:
原帖由 bennytsang16 於 10-10-2017 15:41 發表
想配枝似樣既 copy 鏡都幾令人頭痛,之前想幫枝 Mk 11 Mod 0 配枝無燈copy Leupold M3 3.5-10x40 鏡都好難搵。
印象中以前ka好似有d咁既野

回覆 111# 的帖子

真品?

引用:
原帖由 Kwind 於 18-10-2017 15:31 發表
似係之前提過VFC 出0個支COPY鏡
唔買槍都買枝鏡止止痕

27 12
發新話題