發新話題

[VFC] VFC G28 GBB即將在亞洲上市

奇怪在d grip ,片,其他配件變返哂做fde而唔係ral8000

岩岩收到風枝鏡VXC會出....仲要好快.....................,不過唔平

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 01:09 AM 發表

邊到做?自己搞?
貴都要 搞到我心思思想g28了
應該係佢自己做既,但真係好貴

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 02:17 AM 發表

有冇大約價?
有機係vector oem vector果枝都2k幾
貴過

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 02:30 AM 發表

合理既合理既
如果有返vector既質數 樣又9成似 咁都比得過
btw如果真係vector造既 大陸光學網可能好快會流出

如果搞堆m27iar枝ta11sdo-cp就正了
我聽消息人士講價位大概一枝416咁上下,不過最後真實價錢就唔知啦

引用:
原帖由 Kwind 於 20-9-2017 10:41 AM 發表

係呀...應該唔洗再擔心BOLT頂粒螺絲甩

不過係唔知會唔會又有冇新問題咁解
星期六我去買....

引用:
原帖由 Kwind 於 22-9-2017 12:07 AM 發表

買乜?? 416A5 定條新BOLT??
緊係bolt啦

引用:
原帖由 Kwind 於 23-9-2017 05:15 AM 發表

買完出唔出報告??
買左啦,中伏啦.........
都唔係A5 BOLT黎,佢改左修螺絲個位,之前係分開2粒
一粒係飛機軌道,一粒係長方形插螺絲果塊野,
都有版本係長方形插螺絲果塊野唔可以左右郁,另一個就可以四周圈都得,
佢今次就改到2合為一.......係方便左囉....
粒野M4 BOLT同416都用到,遲D補相

引用:
原帖由 七點六二 於 25-9-2017 09:28 AM 發表

如果只是收藏, 不落場打應該都可以嗎師兄?
其實就係好左少少既.,不過又未去到A5條BOLT最好姐

引用:
原帖由 520df10 於 18-10-2017 06:14 PM 發表

內部人士話呢支野係歐美已經少量發售左
但係因為版權商某D原因,未批准亞洲發售
暫時亦都未清楚幾時見街
歐美賣到成街都係啦.....點會係少量呢...........

發新話題