發新話題

[VFC] VFC G28 GBB即將在亞洲上市

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-9-2017 12:18 發表

1k抵啦
Vector枝仿s&b pm ii 3-12 ffp差不多3k
要3K咁貴咩
我支Siegfried 6-25x50 連埋連費先2k5

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-9-2017 12:57 發表

應該我記錯
Btw你係邊買?
唔同地方買marking唔同 有隻係近冇marking 可以自己刻扮s&b
我ebay買
Vector optic字
考慮緊噴唔噴色 如果噴就可以遮哂佢d字

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-9-2017 13:14 發表

係大陸有d網 只有電蓋s&b個圓圈加一點marking
噴色你打算就咁噴 定拆個鏡殻出黎噴?
應該就咁噴
話哂都2k5 唔敢拆

我都拎左了
個盒真係呢

開箱文我就無本事出啦
即管隨口講幾句 貼幾張圖
相只係用手機影 有機會再用相機影 再寫多幾句
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
打開個盒
看圖造句: 雷聲大雨點小

下身貼紙下有真marking

上埋支鏡影兩張相

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
感想:
盒好很大 屋企無位擺
槍無想像中咁大支 咁重
(但裝完鏡就好很重 )
Marking應該係齊的 未仔細研究
係拋殼口蓋有幾行拉臣白字 不排除好似VFC D手槍咁可以捽甩
左邊槍身244-000XXX應該係流水號
Trigger Guard入面有VFC style流水號"KH17B000XX"
拎槍時聽店員講 G28竟然輕過417
不過我無 亦無玩過417 所以唔知

從歐洲出到宜家 等左近2年
從訂槍到今日發貨 又等左差不多4個月
G28我覺得係抵玩 跟哂D外觀件
鏡mount 後西做得好用心
但隻膠fore grip就唔係好得 D水口好核突
總括黎講係好正

報告住咁多先
內部o既野唔好問我 我唔識 等其他師兄答

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 七點六二 於 10-10-2017 15:35 發表
請問支紅點鏡是什麼型號? 有沒有相片提供, 謝謝...
Aimpoint T-1

引用:
原帖由 七點六二 於 10-10-2017 16:02 發表

唔該晒
是但揾支國產放落去就算

引用:
原帖由 520df10 於 18-10-2017 18:14 發表

內部人士話呢支野係歐美已經少量發售左
但係因為版權商某D原因,未批准亞洲發售
暫時亦都未清楚幾時見街
歐洲早兩三個月就有了
琴日有英國youtuber拍左片 有黑色版了

發新話題