發新話題

凍=_=

馬克·雅各布斯。
很黃很暴力,唔係腐女就唔好搞咁多嘢走去谷哥搜尋。

引用:
原帖由 阿芝 於 8-2-2017 16:12 發表

好似話會去到9度?
咁正
小弟怕熱~ 希望有機會著下櫃入面d大褸啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 reniless 於 8-2-2017 16:13 發表
馬克·雅各布斯。
很黃很暴力,唔係腐女就唔好搞咁多嘢走去谷哥搜尋。
Marc Jacobs~~
其實師兄每日咁樣介紹下,真係會長知識
識下個名都好
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 2slow 於 8-2-2017 16:34 發表

咁正
小弟怕熱~ 希望有機會著下櫃入面d大褸啦
我呢兩日已經著緊最厚果件褸...
人怕出名 芝怕肥/_\

今年好多冬天靚衫都未著過
應該好快又熱返
唔拎出黎著就洗少件

我凈係講基佬設計師,腐女先會啱胃口。

要攞衫出街洗就要趁早,
一到回南天會好多人攞衫出街洗,
到時好容易唔見衫,而且等攞衫時間又耐咗。

有幾凍呀
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-2-2017 16:44 發表
今年好多冬天靚衫都未著過
應該好快又熱返
唔拎出黎著就洗少件
我今日先摷番頸巾出黎纜下
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 reniless 於 8-2-2017 16:46 發表
我凈係講基佬設計師,腐女先會啱胃口。
咁設計既野我唔理佢鍾意同性定異性既~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-2-2017 16:55 發表
有幾凍呀
好凍。
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 8-2-2017 17:30 發表

我今日先摷番頸巾出黎纜下
呢條頸巾正呀
https://www.facebook.com/203898003392185/videos/238167686631883/
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

11/2去露營
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

zzzzZZZZZzzz

為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 2slow 於 8-2-2017 17:46 發表

呢條頸巾正呀
https://www.facebook.com/203898003392185/videos/238167686631883/
出神入化....
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題