發新話題

[Marui] 究竟 馬記 支全金屬M1911 A1 GBB係幾時出架??

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 01:23 發表
早幾年都仲會玩國產1911
但依家見到嬲嬲槍枝1911咁既質素都只係7xx
國產已輸了
嬲嬲槍果支除左金身(鋁SLIDE), 又有咩特別好呢??
普通版同DELUXE版又有咩分別??

引用:
原帖由 stevechau 於 10-2-2017 10:26 發表

多o左鋼slide stop同條骨...

引用:
原帖由 stevechau 於 10-2-2017 10:26 發表

雖然我無
但國產價錢 香港質素保證
咁已經夠

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 10:36 發表

多o左鋼slide stop同條骨...
其實angry gun支野是否cerakote國狗.......................
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 10-2-2017 11:20 發表

其實angry gun支野是否cerakote國狗.......................
我覺得方向/方法同以前FE 出1911好相似..

引用:
原帖由 stevechau 於 10-2-2017 10:16 發表

當你負責做過買禮物抽獎果個...你就會明點解抽獎會出現咁既禮物~
買定揼心口?

引用:

佢個上下身都係cnc ga
佢地fb有片 應該之後打左粗沙
枝槍非常輕 應該鋁料唔錯

係marking到有d可惜

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 13:31 發表

FE 個支上下身都係鋁,
又係分平dd版貴dd版,
貴版又係換o左幾件品牌本身有賣開既鋼件..

FE 既槍身, 支支都有點瑕疵,
因為隻鋁料的確係靚, 亂估模式下...我總有少少覺得o的上下身原本係OEM造o左但過唔到其他中上檔品牌QC既蟹貨
所以, 當另一個又係一向冇成槍既品牌, 又係一樣o甘玩法...
唔知有冇特別原因要再噴砂又賣大包噴層沙拉曲先呢..

引用:
原帖由 sam524 於 10-2-2017 10:40 發表

雖然我無
但國產價錢 香港質素保證
咁已經夠
700幾都唔係國產價...而係台產價啦...
700幾夠買兩支國產了....

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 11:34 發表

買定揼心口?
Draft List買...心口無得揼, 年年都會開會講條數出黎~

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 13:31 發表

我有睇到FB條片...不過整個覆進感覺好似唔夠ARMY咁實淨咁強...
反而對佢自己出果粒有裝上槍既HOPUP RUBBER感興趣D...50度但講明係FOR STRONG RECOIL USE~

引用:
原帖由 Kwind 於 9-2-2017 23:40 發表
9成係雄鷹0個支...
x2

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 14:23 發表

FE 個支上下身都係鋁,
又係分平dd版貴dd版,
貴版又係換o左幾件品牌本身有賣開既鋼件..

FE 既槍身, 支支都有點瑕疵,
因為隻鋁料的確係靚, 亂估模式下...我總有少少覺得o的上下身原本係OEM造o左但過唔到其他 ...
嬲嬲槍果隻有做埋cerokate?
係就抵玩wor

另外聽過fe meu係bell身

引用:
原帖由 horenhim 於 10-2-2017 11:20 發表

cerakote 抽插下kydex hoslter 百幾下便知龍與鳳

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 16:32 發表

嬲嬲槍果隻有做埋cerokate?
係就抵玩wor

另外聽過fe meu係bell身
哈係我錯
FB有人吹到係cerokate信以為真,
再睇番spec都冇提過沙拉曲

我有支FE o架, 上下身如果係Bell,
o甘tercel 同 Army都一早要收皮了

發新話題