43 123
發新話題

[Marui] 究竟 馬記 支全金屬M1911 A1 GBB係幾時出架??

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 18:14 發表

哈係我錯
FB有人吹到係cerokate信以為真,
再睇番spec都冇提過沙拉曲

我有支FE o架, 上下身如果係Bell,
o甘tercel 同 Army都一早要收皮了
真的嗎?見fe果枝好似係鑄身 d字都唔太sharp
嬲嬲槍我冇買 但玩過 d字好sharp 好介手
槍好輕 冇諗過可以咁輕 雞有少少硬
Marking有d可憎 但拎黎做base改槍都抵的

引用:
原帖由 stevechau 於 10-2-2017 15:16 發表

700幾都唔係國產價...而係台產價啦...
700幾夠買兩支國產了....
700啱啱夠一支Army多少少

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 11:24 發表

我覺得方向/方法同以前FE 出1911好相似..
大家都係抄,同一個老豆

引用:
原帖由 stevechau 於 10-2-2017 09:38 發表

靚係ARMY靚D既...但數好似TERCEL做得準D~
至少ARMY自己出幾款1911都未必compatible, 但TERCEL上馬記野/副廠出比馬記既補品都唔使點執~
有d咁既事?
我之前枝雄鷹插馬記匣lock唔到slide

小弟其實幾好奇邊間上市公司會買汽槍黎抽獎
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 04:32 PM 發表

嬲嬲槍果隻有做埋cerokate?
係就抵玩wor

另外聽過fe meu係bell身
佢只係改咗Cerakote顏色個名姐

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 18:14 發表

哈係我錯
FB有人吹到係cerokate信以為真,
再睇番spec都冇提過沙拉曲

我有支FE o架, 上下身如果係Bell,
o甘tercel 同 Army都一早要收皮了
我有逗過下支FE....反而覺得佢企左係中間兩頭唔到岸...
價又唔係平...賣到WE/KJ價...
講內件, 佢同TERCEL比又唔夠好、零件替換數唔夠準...但TERCEL個殼好易甩色~
講外觀, 單比較MEU既話FE係唔錯, 比ARMY好少少...但去到R28及打後, 反而唔覺FE比ARMY好...

引用:
原帖由 sam524 於 10-2-2017 19:42 發表

700啱啱夠一支Army多少少
你搵唔到平JE...我幾支ARMY 1911買返黎...無一支OVER 350蚊~
所以700蚊應該夠我買兩支仲有錢坐車返屋企~
連D ARMY匣/TERCEL匣...在下都無一隻全新買返黎係貴過100蚊~

引用:
原帖由 tf141 於 11-2-2017 00:37 發表

有d咁既事?
我之前枝雄鷹插馬記匣lock唔到slide
我又無咁既問題BOR...我支TERCEL可以直上馬記1911同MEU匣...
LOCK唔LOCK到SLIDE就睇天氣同埋入幾多粒彈...

琴晚揾番幾支價錢和藹可親既1911系出黎....

附件

14-2-2017 12:10

果然係雙槍Dr笠.
FBC1

引用:
原帖由 loveless 於 14-2-2017 12:10 發表
琴晚揾番幾支價錢和藹可親既1911系出黎....
好曬呀!
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

第一張圖...2支KJ都係原裝,
一支前準星係S60之前半圓,
另一支係後期的平切角,
兩支都係正正常常Gas版..
唔知KJ係點分o架呢?

43 123
發新話題