發新話題

[Marui] 究竟 馬記 支全金屬M1911 A1 GBB係幾時出架??

睇怕都係雄鷹...國狗1911黎講, 佢算出得好好~

引用:
原帖由 tf141 於 10-2-2017 00:59 發表

如果講靚, 我覺得Army最靚喎
靚係ARMY靚D既...但數好似TERCEL做得準D~
至少ARMY自己出幾款1911都未必compatible, 但TERCEL上馬記野/副廠出比馬記既補品都唔使點執~

引用:
原帖由 MAGNUM0079 於 10-2-2017 09:47 發表
頂~~對過哂后已証實係(雄鷹)!!
有咁明刀明槍老番既??
唔怪之玩幾日就送俾我啦~~(>﹏
當你負責做過買禮物抽獎果個...你就會明點解抽獎會出現咁既禮物~

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 01:23 發表
早幾年都仲會玩國產1911
但依家見到嬲嬲槍枝1911咁既質素都只係7xx
國產已輸了
嬲嬲槍果支除左金身(鋁SLIDE), 又有咩特別好呢??
普通版同DELUXE版又有咩分別??

引用:
原帖由 sam524 於 10-2-2017 10:40 發表

雖然我無
但國產價錢 香港質素保證
咁已經夠
700幾都唔係國產價...而係台產價啦...
700幾夠買兩支國產了....

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 11:34 發表

買定揼心口?
Draft List買...心口無得揼, 年年都會開會講條數出黎~

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 13:31 發表

佢個上下身都係cnc ga
佢地fb有片 應該之後打左粗沙
枝槍非常輕 應該鋁料唔錯

係marking到有d可惜
我有睇到FB條片...不過整個覆進感覺好似唔夠ARMY咁實淨咁強...
反而對佢自己出果粒有裝上槍既HOPUP RUBBER感興趣D...50度但講明係FOR STRONG RECOIL USE~

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 18:14 發表

哈係我錯
FB有人吹到係cerokate信以為真,
再睇番spec都冇提過沙拉曲

我有支FE o架, 上下身如果係Bell,
o甘tercel 同 Army都一早要收皮了
我有逗過下支FE....反而覺得佢企左係中間兩頭唔到岸...
價又唔係平...賣到WE/KJ價...
講內件, 佢同TERCEL比又唔夠好、零件替換數唔夠準...但TERCEL個殼好易甩色~
講外觀, 單比較MEU既話FE係唔錯, 比ARMY好少少...但去到R28及打後, 反而唔覺FE比ARMY好...

引用:
原帖由 sam524 於 10-2-2017 19:42 發表

700啱啱夠一支Army多少少
你搵唔到平JE...我幾支ARMY 1911買返黎...無一支OVER 350蚊~
所以700蚊應該夠我買兩支仲有錢坐車返屋企~
連D ARMY匣/TERCEL匣...在下都無一隻全新買返黎係貴過100蚊~

引用:
原帖由 tf141 於 11-2-2017 00:37 發表

有d咁既事?
我之前枝雄鷹插馬記匣lock唔到slide
我又無咁既問題BOR...我支TERCEL可以直上馬記1911同MEU匣...
LOCK唔LOCK到SLIDE就睇天氣同埋入幾多粒彈...

發新話題