發新話題

無線又一膠夾

唔記得邊套西片定劇都試過抆隻mp5 AEG匣出來話無彈

引用:
原帖由 FBC1 於 17-2-2017 08:12 發表
有一套電影在新加坡拍攝,全部用膠槍,片名忘記了,主角係郭富成.
傳聞新加坡槍械管制甚嚴,連道具亦一樣.套片係拍完後再加工.
外國有好多片以經全用AIRSOFT GUNS作道具槍拍摄, 後期電腦CG加工, 但此终太人工化太假感觉.......冇興趣睇!

睇番HEAT過場經典槍戰! 冇得fight!

引用:
原帖由 jacko 於 16-2-2017 17:03 發表
呢張

係呢張啦!

掉轉佢拎咪無咁易穿崩lor
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

用玩具槍來拍片, 現在出租道具槍公司的生意,未少左好多

回覆 16# 的帖子

This?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=60235

引用:
原帖由 AKD004 於 17-2-2017 16:01 發表
This?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=60235
原來潮流由外國開創,我仲以為由佢TXB創 Thx for sharing

引用:
原帖由 nok777 於 16-2-2017 18:08 發表
無線出名求求其其嘛 反正港豬睇得happy有收視理鬼咁多咩

不過陣間d港豬見到我地d匣可能又話我地私藏軍火
咩意思?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 23# 的帖子

個d睇表面睇完一次就覺得一樣係咁個d人 好難解釋到

引用:
原帖由 nok777 於 18-2-2017 13:19 發表
如果你解釋唔到表面,咁你解釋下裡面

個人很討厭討論時加入侮辱性嘅政治意識,呢度係fun享區,本來大家開開心心講下無所謂,但唔好太過份

引用:
原帖由 nok777 於 16-2-2017 18:08 發表
無線出名求求其其嘛 反正港豬睇得happy有收視理鬼咁多咩

不過陣間d港豬見到我地d匣可能又話我地私藏軍火
你指既港豬係指那些人???
FBC1

引用:
原帖由 nok777 於 18-2-2017 13:19 發表
你表達能力有問题?所以你好難解釋到?
FBC1

引用:
原帖由 jacko 於 18-2-2017 13:01 發表
咩意思?
而家啲人點解咁......

好的 抱歉破壞氣氛 冇諗清楚就打出黎 sorry sorry

發新話題