發新話題

CTRU 2017 新槍+圖集

連ctru都有得玩啦 之前見非苦有

引用:
原帖由 geoprotex 於 24-2-2017 17:33 發表

抗噪耳機係唔洗除都可以同人傾計
我個fd用真comtac iii 我係佢隔離講野佢好似唔多聽到

btw d 彈數咁零丁既 mp5 30rd一隻 但只帶56飛

引用:
原帖由 loveless 於 25-4-2017 19:36 發表

我聽班經驗老到一般都係話load足30較易jam,所以係28
呢個都聽過m16都係會入28飛
打gbb有時入滿都會退兩飛

引用:
原帖由 sealsman 於 8-5-2017 19:54 發表

asso畢業同ugrad都差好遠喎師兄
大把人中學畢業都可以用英文溝通到 夠膽講就得

btw
近十年都無pi 學歷低過ugrad
溝通冇問題 同支筆得唔得 impromptu talk掂唔掂 兩回事
考過紀律部隊o ...
望過下人地share入境主任既英文試題 係幾難的
但唔知岩幾多先合格

讀大學唔一定要英文好好的 我都係阿蘇升3大 但唔見英文好得

引用:
原帖由 sealsman 於 9-5-2017 00:03 發表

入境主任即席演説已經夠奇葩啦 最近身邊有人考完 同組可以同個官講諗唔到坐返低
asso升3大 邊科先 水泡科ugrad 搵唔到食去workingholiday 見唔少
好似話係抽題目 即場講3分鐘?
呢個係好似有得諗好講稿再將個字拉返去篇稿到 如果抽中隻字唔識解就無計
我讀n展
其實大學4年有唔少course教你寫/講技巧 但英文既生字/底都係要靠自學
無記錯主任級係大專grad就考得 asso/hd dse要求好似係全2 同考ib果班/dse英文有星果d比
係冇得比

引用:
原帖由 sealsman 於 9-5-2017 01:08 發表

講3分鐘 俾兩個單字你揀 10秒決定就講
咩係ib
INTERNATIONAL BACCALAUREATE
國際學校考試

引用:
原帖由 新手一隻 於 28-11-2017 23:32 發表
點解sdu啲盾比起其他地方的盾好似窄啲咁?個盾乜嘢來頭?
應該cqb細盾好行d
俄佬好似都有細盾大盾

引用:
原帖由 RCOOH 於 25-7-2018 00:18 發表

Oakley得背面最防撞,copy都可以頂住JJ零距離而表面冇花手冇感覺,但前個禮拜戴住對Oakley搬音響,手指位一樣好痛。

Oakley我會形容為平均既手套,既唔誇張亦符合普通戰鬥需要;

門外研究既射擊手套夠啜 ...
師兄對手套既研究都幾深入
我打game就求其用usgi 機司nomex手套

發新話題