26 12
發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-3-2017 14:02 發表

Kwa貴極有譜
只係希望佢快d出 佢出野真係好慢
另外marking 一係唔搞 一搞最好做得岩
片入便好似無MARKING...

引用:
原帖由 cky0311 於 19-2-2019 15:51 發表
點解左輪咁鐘意用co2 power既?
top gas左輪好少
我都覺... 其實而家科技做全金屬用TOPGAS左輪應該唔難...

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-2-2019 13:06 發表

如果無雨落,今日過海出槍街都好.順便睇下有無先.
槍街見唔見有呀師兄?

引用:
原帖由 pbay 於 20-2-2019 13:20 發表
有支槍少量操作既片
https://www.facebook.com/OctagonAirsoft/videos/554113441722578/
https://www.youtube.com/watch?v=DuB3SMAh-YI
廣東話版話二月底,快d出快d出!

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-2-2019 10:51 發表

終於昨日在槍街打個轉,唔知有無走漏眼? 唔見有KA 呢支SAA.
早兩日行左轉,都唔見

引用:
原帖由 pbay 於 4-3-2019 17:19 發表
仲未有消息, 雖然部份網店已經開訂, 明搶放咗宣傳單張,
但網上唔見有review, 操作示範亦幾乎無....
究竟KA啲 marketing點做野 ?

好想睇下支槍實物先買, fanning是否順暢, 亮黑著色均唔均勻... ...
拎過上手感覺實在好多... 而且未試過訂,就算係返TIGER111都好似好唔踏實咁...

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-3-2019 13:26 發表
時間過得真快,原來樓主在8.3.2017出呢個post.
咁就過左兩年了.BB仔由出世到現在,都可以識得行了.
但佢支SAA牛仔槍,仲未出到街賣.
唔會冇零售掛

引用:
原帖由 pbay 於 7-3-2019 10:17 發表

等睇亮黑開箱
我想要焗藍

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2019 10:36 發表
除左老虎
聯合國好似都返左貨
聯合國即係邊間

未拎過上手真係唔放心,起碼基本睇下色差MARKING先

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-3-2019 13:50 發表

marking只是無左隻馬仔.金屬身,照計無問題,E加只係D色水問題姐.
Tiger111相的焗藍偏紫,似華為Y9殼隻幻彩紫色,唔襯槍,但上網睇另一實物相又唔同,可以現場睇最好
不過冇左馬箭公仔有点可惜

引用:
原帖由 horenhim 於 12-3-2019 14:22 發表

今日路過UM, 冇
奇怪,咁耐未見街…

引用:
原帖由 pbay 於 12-3-2019 17:38 發表
台灣實店上星期已見現貨, 驟眼睇唔錯, 亮黑隻色好似幾實淨

恨死隔離系列

引用:
原帖由 michael616 於 13-3-2019 01:17 發表
啲柄係咪膠?
blue個把個柄配落亮黑個把應該幾好睇
我反而中意黑色個柄,原始D

26 12
發新話題