16 12
發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

唔知條蛇有冇機會回流返香港呢?
今次新版個grip 亳子無左公仔
另外之前留意過外國既cybergun (ka) 蛇好似賣到斷貨
唔知ka係咪更新再出呢?
聽說條蛇無做定管 粒彈3米外就唔知飛左去邊
希望有重制版

引用:
原帖由 pbay 於 8-3-2017 14:32 發表

無做定管即係支內管好鬆條條fing ?
KA蛇蛇外形真係堅靚, 但睇review射擊效能又似乎一般. 個撞槌action又有少少怪.

問題係呢D因素無影響銷量, 無大投訴, 廠就未必有誘因改良 ....
應該係 假如香港有既話 都會照買
但kwa又話要出 睇邊個快啦

引用:
原帖由 pbay 於 8-3-2017 15:16 發表

KWA又話要出蛇蛇 ?
Yup 上次shotshow(?) show左出黎
行green gas有哭泣 佢無話係蛇 但睇樣似蛇

引用:
原帖由 gabriel_wong 於 8-3-2017 15:35 發表

不過好似兩間都冇銀色?
係啊 自己拎去鍍好貴 問過好似鍍枝沙鷹要1k有多
如果佢做到真鐵黑色果隻色水都可以
而且兩間都係出膠grip 想要木柄款

引用:
原帖由 mouselkm 於 8-3-2017 17:46 發表
好奇一問,ka支Python好似無見過街
歐美only 除非自己買啦

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-3-2017 13:24 發表

x2,最好價錢要親民,不要太貴(接近2000元)
Kwa貴極有譜
只係希望佢快d出 佢出野真係好慢
另外marking 一係唔搞 一搞最好做得岩

早幾日睇到 好似幾正下 黑色同銀色個finish麻麻 Blue版好得
如果有python gas版就好了

我估個safety係個hammer後面
佢枝python都係咁

引用:
原帖由 walther 於 18-10-2018 14:17 發表

有咁既要求既咩 ? 我枝天堂 Webley 拗輪冇保險制架喎.
講起又好似係

引用:
原帖由 48191 於 11-12-2018 23:22 發表
經KA支Python 一役,我對KA零信心。
Saa冇左版權應該會好d

引用:
原帖由 48191 於 11-12-2018 23:33 發表
其實,SAA咪一樣係Colt.....
諗諗下佢都傻既 要走個trade mark 改模都易
做咩要cut坑
Btw python個外觀可能未過拉神
Saa過左9世 係差個trade mark

引用:
原帖由 pbay 於 12-12-2018 13:03 發表

就係做到差唔多, 好多買左U記既見差唔多色, 怕未必會再入
佢做返岩隻柄都有一定既吸引力既

如果佢枝python都咁靚就好啦

除左老虎
聯合國好似都返左貨

引用:
原帖由 tonyecl 於 8-3-2019 12:46 發表
見到fb post 曬相,剛去問左,未番貨樣都無得睇
唔係嘛

16 12
發新話題