發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

睇相好靚仔...仲改埋MARUSHIN既缺點

支神檯MARUSHIN係時候有代替品了

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-3-2017 08:26 發表

請問支馬記缺點係邊?膠?
個HAMMER會彈後左少少...唔貼槍身

膠身就一半半啦...以前冇金屬輪...焗買

如果KINGAMS呢支係金屬身就正了...冇MARKING都冇所謂...最多拎出去攪

等左咁耐終於有消息

引用:
原帖由 pbay 於 23-11-2018 16:43 發表
有新相.
咁睇好似blue得太藍, 反而黑仲頫眼, 唔知會唔會出舊化版 ?
d 螺絲位似乎跟到幾足, 仲全部一字頭螺絲(極之難配), 呢份誠意已經要讚. 暫時唔見有突兀saefty switch, 認真唔錯.
隻HAMMER咁樣...同馬老仙0個支分別只係金屬....不過都係焗入...

支馬老仙擺左咁多年...佢既使命係時候完結

引用:
原帖由 pbay 於 26-11-2018 12:13 發表

原來係抄馬老仙設計, 支雞都係唔貼
係咪只有Tanaka 支雞係perfect ?

Tanaka個輪瓜仲可快拆, 馬老仙好似唔得?
馬老仙支SAA 冇得快拆

反而支SUPER BLACKHAWK可以

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 pbay 於 11-12-2018 14:50 發表
MOA 2018, KA透露 新SAA 將會有4吋,6吋長度, 及鈦, 黑, 銀三色
槍柄除了膠製版本, 仲會推出真木grip !!
https://youtu.be/MKp28IEY17c?t=341

先黎4吋6吋銀色各一支先

希望佢一係FULL MARKING...一係冇MARKING......千其唔好整D奇怪野上去

引用:
原帖由 BLSK 於 12-12-2018 14:49 發表
未玩過輪,真係完全唔識
淨係摸過朋友支double action ,一直想買支
想問下single action既玩具做唔做到fanning
引用:
原帖由 pbay 於 12-12-2018 17:31 發表

未有片, 真係唔知...
不過U記果支都得, KA斷估都會有掛 ?
馬老仙0個支都得...睇佢而家呢支都似COPY馬老仙0個支...應該唔係問題

引用:
原帖由 pbay 於 12-2-2019 16:04 發表
好消息 !

KA SAA 推出 亮黑 款式 !!  
293651 293652
293653 293654
色澤睇落都唔錯, 螺絲似係真嘢
有4寸及6寸.

網上已經有得預訂, 價錢約一隻金牛  
https://www.octagonairsoft.com/pro ...
儲輪多數儲銀色...但呢支黑色有D興趣

引用:
原帖由 Dave 於 19-2-2019 15:32 發表
妻子三一在賣了,不用一千蚊。

有冇師兄知槍街有貨未呢??...想入返支6吋亮黑返黎玩玩...但老虎111正常情況下都會比出面鋪貴...所以仲未入手

引用:
原帖由 pbay 於 4-3-2019 17:19 發表
仲未有消息, 雖然部份網店已經開訂, 明搶放咗宣傳單張,
但網上唔見有review, 操作示範亦幾乎無....
究竟KA啲 marketing點做野 ?

好想睇下支槍實物先買, fanning是否順暢, 亮黑著色均唔均勻... ...
我都等緊槍街有貨可以睇下...因為仲未諗掂買邊隻色

引用:
原帖由 romechung 於 16-3-2019 00:10 發表
https://www.youtube.com/watch?v=7ZgJ8v8TAGk
8:35 小小介紹...
銀色睇落還好...但唔見有亮黑

發新話題