26 12
發新話題

[怪槍] bullpup revolver shotgun SIX12

[怪槍] bullpup revolver shotgun SIX12

Vinatage Arms - SIX12

好似幾型,
但個輪咁近面, 唔怕燒親 ?

https://www.youtube.com/watch?v=aSdWsXkc0gw

1 個讚好! TOP

有AR下掛版的
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-3-2017 14:58 發表
有AR下掛版的
下掛版好似唔錯

唔知實用性如何

引用:
原帖由 pbay 於 2017-3-9 13:58 發表
Vinatage Arms - SIX12

好似幾型,
但個輪咁近面, 唔怕 ...
有 silencer 版本型D

引用:
原帖由 Ben_9413 於 10-3-2017 10:53 發表

有 silencer 版本型D
我都係咁話, 好cyber feel

係幾型,但暫時冇玩具做呢支野。
呢支說穿了就是左輪+ 散彈,附送轉輪可當彈匣換。
但XM26 似乎比較實際,一來彈匣易換些,二來由單獨武器轉換為下掛武器,SIX12 十分繁複,
見過條片裝拆十分多零件先掂。
XM26 就簡單很多,拆尾托,插入,扭三角星下的螺絲。完成了。
而且扣雞位置似乎都不太就手,
不過批評還批評,一個「型」字已經值得買入 ( 如AIRSOFT )
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

設計好有型 ,期待有玩具槍出現.Thx for sharing

呢支出氣槍實用, DOUBLE ACTION快過PUMP ACTION, 唔跳殼又唔洗執

引用:
原帖由 Dave 於 10-3-2017 11:17 發表
係幾型,但暫時冇玩具做呢支野。
呢支說穿了就是左輪+ 散彈,附送轉輪可當彈匣換。
但XM26 似乎比較實際,一來彈匣易換些,二來由單獨武器轉換為下掛武器,SIX12 十分繁複,
見過條片裝拆十分多零件先掂。
XM26  ...
但XM26做下掛好怪呢    始終多一個彈匣響前面, 大舊左啲
講拆就真係SIX12輸, field strip實跌到成地pin

引用:
原帖由 ayaka 於 10-3-2017 14:05 發表
呢支出氣槍實用, DOUBLE ACTION快過PUMP ACTION, 唔跳殼又唔洗執
無錯, 好多人對散彈郤步因為要執殼
但又好多人因為Pump action 好型而鐘意散彈
兩難

呢支出氣槍的確實用, 不過首先要睇John wick 3會唔會用佢做道具,
好似KSG咁一炮而紅,先至有機出氣槍呢

引用:
原帖由 pbay 於 10-3-2017 14:31 發表

但XM26做下掛好怪呢    始終多一個彈匣響前面, 大舊左啲
講拆就真係SIX12輸, field strip實跌到成地pin
如果要用SIX12爆鎖的話,唔就手之餘可能仲會驚驚o地...

型係的確幾型架,出玩具真係買支黎收藏都好 XD
支野單獨用還好
做下掛用法好怪,開槍隻手要伸到好前 -.-

算啦! 我都係要番以下呢支:-

想出jackhammer.... 打機情意結
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

26 12
發新話題