發新話題

[WE] WE PDW不是問題了

引用:
原帖由 Opica 於 22-3-2017 19:14 發表
we or ghk?
ghk, 小心接合就冇咩問題...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 Opica 於 22-3-2017 17:39 發表
師兄散支ver3黎行不?
其實小弟有3把, 之前已經賣了一把....
留返Ver2 and ver3各一儲下
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Opica 於 22-3-2017 19:14 發表
we or ghk?
GHK, 定期換尾部緩衝膠問題不大
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

標題要改改。。。
同佢講GHK將會有PMag後。。。
他想轉軚去G5 + long barrel kit

我衰多口。。。宜家要用多左$

P.s Pmag佢自己搞掂

G5都好既...平平地入手穩穩陣陣咁打~
LONG BARREL KIT係指CARBINE定DMR先??
CARBINE好似好多地方都無貨...我之前賣G5, 都好多人想我淨放CARBINE KIT~

引用:
原帖由 stevechau 於 24-3-2017 10:35 發表
G5都好既...平平地入手穩穩陣陣咁打~
LONG BARREL KIT係指CARBINE定DMR先??
CARBINE好似好多地方都無貨...我之前賣G5, 都好多人想我淨放CARBINE KIT~
...
carbine kit係12吋但揾唔到。。。可能買住dmr先

Edit
揾到carbine kit
問緊佢要咩

個衰仔想要G5 DMR + SRU Bullup kit

回覆 22# 的帖子

呢個配搭幾有趣, 仲幾貴TIM~
不過我好想睇成品~

回覆 23# 的帖子

個人覺得sru套野幾搵笨
3d print模都唔洗開 1kg料都係大幾80-90蚊 最晒係時間
Print出黎既野又有一行行印

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-3-2017 12:34 發表
3d print模都唔洗開 1kg料都係大幾80-90蚊 最晒係時間
係。。。所以我可能剩係出G5 DMR

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-3-2017 12:34 發表
設計,畫圖,時間唔洗錢?有時一個產品價值唔可以只睇料錢嘅
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

1 個讚好! TOP

我只係唔想一次過買咁貴

引用:
原帖由 Opica 於 24-3-2017 14:17 發表
我只係唔想一次過買咁貴
我唔係咁意思,只希望大家理解,有時一件產品背後有好多成本喺度
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 24-3-2017 15:32 發表

我唔係咁意思,只希望大家理解,有時一件產品背後有好多成本喺度
呢個我明白。。。我都係搞R&D...

引用:
原帖由 jacko 於 24-3-2017 14:08 發表

設計,畫圖,時間唔洗錢?有時一個產品價值唔可以只睇料錢嘅
所以我都戴左頭盔個人覺得
我讀engineering 有玩過下3D printing
好多野知道背後原理就覺得唔值
好多人聽到6061鋁、鋼、3D print就覺係好野
但其實唔係真係咁特別
最緊要都係個市場受落姐 buy唔buy只係個人意見

發新話題