發新話題

[KSC/KWA] PTS 308

我用Esstac 7.62 (short) 快拔。

倒轉大力向下挫都冇郁

---------

同場加影Esstac BB A1

我平時裝762匣都係用 m4 double mag pouch
M14,scar h都仲得 417果類膠匣我諗唔得啦

回覆 76# 的帖子

香港邊到有得買?
之前上U tube睇Trex arm介紹過幾靚仔

我就用gcode softshell 乜都食到 不過無762匣

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 4-4-2017 13:44 發表
氣化問題都幾頭痕.....再者條bolt大有3百幾克重,我拎左落場打course,尾幾槍有點腳軟

另嘔彈叫容易解決,要換tnt或楓葉是但一樣,暫時想整短外槍管同換尾托

反而個匣袋先頭痛......
所以磨順,行程偷雞同偷輕都係必須了,用來打比賽講求反應最好等埋鋁煲

執完同唔執效果可以差好多, 基本上除左馬記唔一定要改,其它系統如係追求性能同爽度都需要執
可以參考下人地個效果
https://www.youtube.com/watch?v=Dyzo3efuiUQ

回覆 79# 的帖子

我枝kwa都有換埋鋁BOLT~

我諗場打比賽,最緊要穩陣同快

回覆 81# 的帖子

講實用都係走唔甩玩返m4 , 呢支7.62造型+三連發先係主菜,
只要改好估計以ksz系統潛力做到爽快唔會好難

換左TNT HOPUP組同管,換埋個外貌,完成

附件

8-4-2017 23:00

1 個讚好! TOP

點樣拆個handguard?
拆左12粒 螺絲之後要點樣先拆到?

回覆 85# 的帖子

拆晒十二粒之後,向前郁

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 9-4-2017 15:28 發表
拆晒十二粒之後,向前郁
直接大力向前拉個handguard?

Thx

P.s.本來諗住開新post問∼

經過2小時苦戰後終於拆到出黎+裝上所有配件

而家連匣有約5.6kg...

回覆 88# 的帖子

一個實到拆唔開的鎖

回覆 88# 的帖子

投降 玩半日已經好過做GYM

發新話題