發新話題

「E荷B」攪成點?

回覆 45# 的帖子

我都係睇槍同配件多
無計啦vest呢啲gear一件起兩件止,大家多數追槍多
當然去貨去得慢

終於有折, 早知前幾日忍下手
呢次買件掃返夠本先得

想買內管但個牌子無折

引用:
原帖由 BLSK 於 23-4-2017 12:29 發表
想買內管但個牌子無折
剛才在本論壇看到,開始有折.

前排先係redog 買完。。又到ehappy T_T今個月要咬麵包了。。
兩間野特登錯開時間嘅~~

新蒲崗好丫,近軍醫公司喎。。。

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

搬落地鋪方便與否真就見仁見智,拎貨要返對面10樓倉庫,仲要上落2部Lift人手推車過條馬路送貨,師傅都幾辛苦
交完飛可以附近飲杯嘢再返,見d客都係counter等緊check貨,真係要等佐一陣

回覆 52# 的帖子

10樓果個問題唔係唔方便...本身果個區就已經唔方便~
10樓最大問題係太過細~

新鋪地方比10樓大小小,真係只大小小,唔可以同長沙灣比
而且上星期五去佢仲未執好Display 櫃
分類方面,因我唔會買電鎗無留意,
但GBB好小及亂,
而重點來了.....佢個倉相信唔係用同一層,我見佢羅貨時有同事上上落落。
果日只有我一個客都等左15分鐘,如果人多果時可以想想會點?

引用:
原帖由 RCman 於 24-4-2017 16:25 發表
但GBB好小及亂,
而重點來了.....佢個倉相信唔係用同一層,我見佢羅貨時有同事上 ...
我個日等左應該>20分鐘
個後生仔都幾辛苦不停走轉,如托槍就
不過佢搬去街面方便過上10樓,等既話我覺得可以做埋whatapps提早落單咁唔洗等方便好多

上星期去過新鋪。
我比較瘦,穿插display 櫃之間完全冇問題!
不過我朋友比較大份,有啲位要掉頭出返去!
如果有機會消費..
我應該同以前一樣上網睇,打去問->有就拎code比錢
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

我之前個日去應該有計埋我三四個人買野,仲有幾個人換積分啲野
我應該等左30 分鐘到 不過咁咁下電話好快過既

咁大件事。交通唔方便。買野唔順。比錢又唔掂。真係有 咁多問題
引用:
原帖由 BLSK 於 25-4-2017 01:20 發表
我之前個日去應該有計埋我三四個人買野,仲有幾個人換積分啲野
我應該等左30 分鐘到 不過咁咁下電話好快過既

引用:
原帖由 RCman 於 24-4-2017 16:25 發表
但GBB好小及亂,
而重點來了.....佢個倉相信唔係用同一層,我見佢羅貨時有同事上 ...
佢自從搬左去東九, GBB櫃一直都係又亂又少...
睇黎佢都要學下WXC咁, 整個留貨系統係度算~
以前係長沙灣, 個倉就係後鋪/隔離...而家去左對面大廈...
好似WXC咁...黎緊要拎咩貨對佢都有困難~

引用:
原帖由 rainey 於 25-4-2017 18:26 發表
咁大件事。交通唔方便。買野唔順。比錢又唔掂。真係有 咁多問題
交通對我呢D揸車人士黎講...好過槍街但差過長沙灣咁LOR~
買野唔順就自從搬左黎東九已經係咁, 太多野要CALL出黎睇...
以前要睇唔難, 只係埋單CHECK貨要等...
而家就調返轉...乜都要CALL, 等果陣又無乜野可以行開一二邊睇住等...

發新話題