發新話題

「E荷B」攪成點?

引用:
原帖由 pbay 於 3-4-2017 10:20 發表

都幾隔涉.... 雖然附近多game場/IPSC,
但無左以前興起就去打個round既方便. 搬左咁耐都係去過一次咋
自從搬左入新蒲崗, 位置真係差左好多...鋪面細左之外, 其實人流都下跌得好緊要~
而家係間鋪細令到人覺得逼, 以前係間鋪大, 但人流多到覺得逼, 係兩回事黎~
好掛住以前仲未搬落麗新之前果個鋪, 齋行都行成粒鐘先行得完一個圈~

引用:
原帖由 gainax 於 12-4-2017 22:48 發表
本身上個月諗住入貨見零件有84折買夾都好,點知撞正裝修
等到開返就冇Lu
我無理到, 照走左上去...
仲折上折, 幾十蚊就執左個BLADETECH電話殼同買左對護膝...
我會等到槍有折先上去買埋支ANGRYGUN 1911

引用:
原帖由 BLSK 於 14-4-2017 15:22 發表
大過上手,整體無麗新咁大

我覺得槍同零件位同麗新比都有7,8成但無左衫同袋個個位
好事黎既...5.11都有鋪係TST, 唔會點特登上E記睇~
以前係麗新比起仲係工廠大廈大鋪, 已經非常少擺VEST果類GEAR, 如果唔係代理到5.11堆貨, 佢地應該連果個AREA都唔擺~
未搬落麗新之前, 大鋪曾經有個AREA擺左好多VEST出黎, 後來傾開計話擺出黎狂做折都去唔晒D貨...
未來唔會點入平VEST同果類GEAR...入都唔會點擺出黎...佢而家都照返呢條路行JE~

回覆 52# 的帖子

10樓果個問題唔係唔方便...本身果個區就已經唔方便~
10樓最大問題係太過細~

引用:
原帖由 RCman 於 24-4-2017 16:25 發表
新鋪地方比10樓大小小,真係只大小小,唔可以同長沙灣比
而且上星期五去佢仲未執好Display 櫃
分類方面,因我唔會買電鎗無留意,
但GBB好小及亂,
而重點來了.....佢個倉相信唔係用同一層,我見佢羅貨時有同事上 ...
佢自從搬左去東九, GBB櫃一直都係又亂又少...
睇黎佢都要學下WXC咁, 整個留貨系統係度算~
以前係長沙灣, 個倉就係後鋪/隔離...而家去左對面大廈...
好似WXC咁...黎緊要拎咩貨對佢都有困難~

引用:
原帖由 rainey 於 25-4-2017 18:26 發表
咁大件事。交通唔方便。買野唔順。比錢又唔掂。真係有 咁多問題
交通對我呢D揸車人士黎講...好過槍街但差過長沙灣咁LOR~
買野唔順就自從搬左黎東九已經係咁, 太多野要CALL出黎睇...
以前要睇唔難, 只係埋單CHECK貨要等...
而家就調返轉...乜都要CALL, 等果陣又無乜野可以行開一二邊睇住等...

引用:
原帖由 Ben_9413 於 26-4-2017 17:20 發表
Local收好貴郵費
佢LOCAL好似免郵費WOR...

發新話題