發新話題

SAI M4 GRY

回覆 26# 的帖子

唔該師兄,得閒去望望

回覆 27# 的帖子

無對比由身可,兩個身拼埋,gp嗰個肉到

回覆 28# 的帖子

你有話有短版?無理由唔知架

引用:
原帖由 gainax 於 11-4-2017 07:24 發表
G&P SAI 10.5" Gas Blowback-48 (Short) (Limited Quantity)
-WOC48S
**Licensed by Salient Arms International**
***Had licence from Magpul PTS***
Magazine Capacity: 39
Length: 730mm / 810mm
Weight:  ...
呢set野用真數身?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

雖然成槍係CNC身但係都係WA數隻身短左 PRIME BOLT一樣落唔到.....

引用:
原帖由 near104 於 11-4-2017 10:08 發表
雖然成槍係CNC身但係都係WA數隻身短左 PRIME BOLT一樣落唔到.....
落到, 要拆前後pin落
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 kai_matt 於 11-4-2017 09:03 發表
你有話有短版?無理由唔知架

我係有
但169美金果隻睇相又唔太差°°°
朋友又話實物質感唔似
莫非掛羊頭......

引用:
原帖由 near104 於 11-4-2017 10:08 發表
隻CNC都係WA數? 睇R@條片係真數樣式連個選掣固定座都係跟返以前派身一樣,唔同WA數多件上面圖銀色舊座裝Buffer Lock

唔通個身做真數樣式但特登做短D

回覆 34# 的帖子

睇個樣就係真數款,但佢要做返短WA長度比真數短5MM(更正返)就睇唔出
要揾件真數身例如井記大蛇VVEVFZ上或下身互裝先知

回覆 37# 的帖子

望過實物就覺得好大分别
質感咪佢平時啲青蛙身咁

引用:
原帖由 kai_matt 於 11-4-2017 14:15 發表
望過實物就覺得好大分别
質感咪佢平時啲青蛙身咁
豬皮表面處理工藝平既都係焗漆加上鑄造就係平時青蛙身既質感 同cnc陽極個feel完全兩回事,以前我正是為左質感換左派身所以咁清楚
既然都係真數樣,有冇爭個5mm其實都可以接受既,最緊要做得靚仔似樣

回覆 41# 的帖子

一句到尾, 6.7k我接受,扺玩的

引用:
原帖由 kai_matt 於 11-4-2017 17:09 發表
一句到尾, 6.7k我接受,扺玩的
無錯, 最緊要自已喜歡...

話時話,條金bolt係咪真數長度呢?

引用:
原帖由 gainax 於 11-4-2017 10:58 發表

隻CNC都係WA數? 睇R@條片係真數樣式連個選掣固定座都係跟返以前派身一樣,唔同WA數多件上面圖銀色舊座裝Buffer Lock
唔通個身做真數樣式但特登做短D
小弟有prime果隻SAI身 再入多左g&p枝GRY以為一樣數 第一件事就係交換上下身 點知g&p隻身短左 結果賣返枝g&p出去

回覆 7# 的帖子

請問個托有冇散賣?如有,可在邊度買到?
謝謝!

發新話題