發新話題

[DIY] 山寨Springfield Defender PDP

下身玩左幾耐?
整體好正呀,值得班嗰真pachmyr比佢啦

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 19:42 發表

love大大,下身浸極都唔甩唔清
最後又係磨之地獄
皮膚掂到去漆水又火燒咁熱
重吸左好多氣體 我諗我就黎變白痴
你O個槍身點睇都唔似平野喎,點會係漆啊

你用晒成樽sisson, 尚在生係神蹟

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 20:45 發表

枝野本體係未來能量meu,
另買既只有comp頭,recoil spring plug,岩長度既recoil spring guide,吉打假狗fire pin同個Grip
其餘都係原裝未來能量
下槍身實物有D位有小小凹,只係比我PS執走左
又係未來能量
我o個支FE,張相用手機影,好似都呃得o下人o架,
近睇就要穿崩了

附件

23-4-2017 21:12

23-4-2017 21:12

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 22:28 發表

下一步就係搞佢個飯盒

嘩邊度班番黎o架?

引用:
原帖由 gainax 於 24-4-2017 07:28 發表
不過成好幾年冇去噴唔知有冇再做 ...
冇o左好耐了.. 傳統又肯接街客既噴砂同電鍍服務已經接近零.
深圳就大把, 但大家冇可能帶槍件上去o甘高風險,
依家噴砂仲有槍友門路, 電鍍就冇了..

引用:
原帖由 Dave 於 23-4-2017 22:24 發表

呢罐野我仲有9 成係度... 用過一次,好小心都比佢彈左幾野赤赤痛,唔鬼用...但又真係好去得漆
Sissons 主要成份係氯化烷烴, 並不含甲苯, 所以唔會溶蝕埋漆下面的膠件, 毒性風險亦相對較低..

發新話題