30 12
發新話題

[Marui] Marui m4 mws上彈問題

係Ming gun定同工買@@T.T個飛機原本個嘴係圖形,
依家就k形0.2g full曬沒事,係0.3有問題。
感爛法有沒咩負面影響。個人感覺出氣5穩定,
一槍高一槍低。
T.T好難過。屋企除左ksc得反madpull彈~~

5通真係要買norvish d sniper彈嚟打~~

紅犬出嗰隻喇!
引用:
原帖由 Mairon 於 4-5-2017 12:34 發表
5通真係要買norvish d sniper彈嚟打~~
究竟世界上還有神嗎?

好貴。。。130港紙555rd
都係俾人掃曬。。

好,試下madpull0.2睇下full 5full倒

報告,full曬
差左爛左會5會沒咁凖

瘋牛症、「金牌金珠」同紅狗可以話係非常用得過。至於K乜屍,攞嚟用響電槍通派OK。
其實你可以做個實驗:
攞個前面開癃㗎長匣兩隻,一隻入K乜屍,一隻入瘋牛症。細心觀察一下啲彈點排列,再拉開支槍份Bolt睇點上弾。咁你大概就知點解Jam/ 推彈桿點解會崩。
準度方面,你首先需要Check個哭泣膠有冇事先,最起碼要睇有冇彈碎同污糟先,如果冇,影響應該不大。
引用:
原帖由 Mairon 於 4-5-2017 12:49 發表
報告,full曬
差左爛左會5會沒咁凖
究竟世界上還有神嗎?

謝師兄
Hopup膠冇爛到不過勁污糟
跟住即刻清潔過一次
只不過知道爛咗之後心理上過唔去~~T.T
只好用madpool了。。
其實我剩反嘅係tracer bb $$$$$

報告。。madpool 馬佬二彈照卡。。。。T_T
5通真係要拎去整。。

以前VFC M4用ksc 0.2 0.3 jam到飛起
之後轉用BLS 0.3以上就好好多

咁應該係哭泣膠漲咗,攞落去整先喇!
引用:
原帖由 Mairon 於 14-5-2017 19:54 發表
5通真係要拎去整。。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 Mairon 於 14-5-2017 19:54 發表
5通真係要拎去整。。
之前唔係話推彈嘴爛左咩? 爛左咁用乜彈都卡好正常喎 。。
Post張相上黎對比下有冇爛先?

係喎,都係你細心,我堅係唔記得咗佢話過飛機底條推彈桿崩咗。
都係攞去整吧喇,試嚟都係哂氣,最後試嚟試去又唔係攞出去整。
費事浪費無謂㗎時間同金錢,係咪?
引用:
原帖由 gainax 於 14-5-2017 23:20 發表

之前唔係話推彈嘴爛左咩? 爛左咁用乜彈都卡好正常喎 。。
Post張相上黎對比下有冇爛先?
究竟世界上還有神嗎?

我當年用GHK M4A1,之前仲係打電槍,留低咗兩包K記0.3珠,打兩匣已經Jam咗兩次。頂唔順就買BLS 0.3,發現都幾好用。而家用紅犬直情係Good!
引用:
原帖由 Opica 於 14-5-2017 20:10 發表
以前VFC M4用ksc 0.2 0.3 jam到飛起
之後轉用BLS 0.3以上就好好多
究竟世界上還有神嗎?

Sor~5係條桿,係圓形個嘴,至於相。。。up5倒。。。我得100Kb -.-
Hop up係新換嘅maple leaf

回覆 27# 的帖子

唔好話爛,變左型都易jam 真是爛左粗粗地買隻副廠頂住先襯有85折

30 12
發新話題