發新話題

最後一刻

最後一刻

但克萊頓在生命的最後,仍用鏡頭拍下爆炸發生的一刻。

我覺得係相機快門夠快先影到爆炸發生的一刻,
事發突然嗰女記者可能都唔知咩事,
不過,可能都有受幾秒痛苦。

沒有貼相片、資料來源,需要求證。
引用:
原帖由 reniless 於 3-5-2017 20:49 發表
但克萊頓在生命的最後,仍用鏡頭拍下爆炸發生的一刻。

我覺得係相機快門夠快先影到爆炸發生的一刻,
事發突然嗰女記者可能都唔知咩事,
不過,可能都有受幾秒痛苦。
究竟世界上還有神嗎?

樓主張帖有相片。
---
我手機上網有睇到相。

哪裡?
引用:
原帖由 reniless 於 3-5-2017 20:58 發表
樓主張帖有相片。
---
我手機上網有睇到相。
究竟世界上還有神嗎?

完全o吾覺得特別

佢o尼D shots本身都係捕捉炮彈演習發射一刻, 不過叫爆o左不幸炸死埋?

如果明知槍林彈雨都衝出去影就有D feel o既

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2017 20:59 發表
哪裡?
這裡

附件

3-5-2017 21:04

謝謝
引用:
原帖由 reniless 於 3-5-2017 21:04 發表

這裡
究竟世界上還有神嗎?

真係唔好彩

太緊張,入完一個未射出就入多個,係一個迫擎炮操作的常見嚴重意外。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

..為國捐軀.. RIP Thx for sharing

標題世界, 從無半隻字提過四位阿富汗兵員都有呀媽生.
發佈相片由兩部機於不同角度拍攝, 榮譽則歸於一人...

ARMY TIMES 都有提過

"Clayton, 22, was training an Afghan combat photographer while documenting the mortar training. Clayton and the Afghan photographer were up close getting pictures of the mortar operations when a mortar tube accidentally exploded right in front of their lenses. "
"Clayton, the Afghan Army photographer and 3 other Afghan soldiers were killed in the accident."

發新話題