發新話題

[DIY] 二戰槍分享交流

引用:
原帖由 AK-74 於 9-5-2017 21:42 發表

台灣果邊有網友問過,佢哋話 KWA 要睇市場反應喎,未必真係胎死腹中。
師兄唔好嚇我呀, 早排 SRC 支終極版 MP41 我都唔買就係等支 GBB MP40....    

引用:
原帖由 eddie_hk 於 9-5-2017 14:42 發表
支持二戰~ 我得兩支
MP40 真係好想好想入, 忍咗手好多年... (手痕中)

引用:
原帖由 Lolanto 於 9-5-2017 18:26 發表
STG44 + Kampf Pistole 並唔係幻想圖,而係戰後南斯拉夫的試作
小弟意思係幻想日後出咗GBB Stg44 而又好彩搵得反 CAW 支 Kampf Pistole 的話....

引用:
原帖由 oldguy 於 10-5-2017 12:38 發表

M1917 美版打 .45, 管粗啱喎
咦!咁就要搵泥玩了
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 dnc1872333 於 17-5-2017 15:54 發表

師兄唔好嚇我呀, 早排 SRC 支終極版 MP41 我都唔買就係等支 GBB MP40....    
終極版價格虛高,否則落手

MP41比MP40更罕.適合場境更多

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 dnc1872333 於 17-5-2017 16:44 發表

小弟意思係幻想日後出咗GBB Stg44 而又好彩搵得反 CAW 支 Kampf Pistole 的話....
趁早去日本牙烏搶,蘇州過後無艇搭

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-5-2017 19:06 發表

趁早去日本牙烏搶,蘇州過後無艇搭
早係上世紀我已經周圍咁搵都毫無收獲...
宜家唯有寄望佢... Kampf Pistole

引用:
原帖由 dnc1872333 於 17-5-2017 19:32 發表

咁....RIP

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 dnc1872333 於 17-5-2017 19:32 發表

https://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f216584914

(手痕中)

《河湟有感》司空圖

日系槍

MP40的少量簡化版,仲有轉用木托。

仲有一把係MP38,MP40的前身,槍身多D坑,出過玩具kit

《河湟有感》司空圖

吾喜歡MP40

《河湟有感》司空圖

發新話題