發新話題

[DIY] 二戰槍分享交流

我反而希望SRCMp41跌價重售。

外國有不能打的MP40,MP41道具槍,價格相宜,真木+亞鉛,同牛仔左輪同廠的,可惜世界反恐越反越恐,吾俾寄來。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 AK-74 於 18-5-2017 06:44 發表

師兄我想請教一下,MP41 與 MP40 有何分別呢?小弟好似未曾聽過有此型號的二戰槍喎。
好想好衰咁講句, 2枝都買哂你就知嫁啦~ (放毒中~ )

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-5-2017 12:05 發表
我反而希望SRCMp41跌價重售。

外國有不能打的MP40,MP41道具槍,價格相宜,真木+亞鉛,同牛仔左輪同廠的,可惜世界反恐越反越恐,吾俾寄來。
SRC 唯一吸引人就係個電BLOWBACK, 不過宜家 GBB 盛行, 真係忍下手等GBB 好了...
道具槍... 又係雞肋...

引用:
原帖由 oldguy 於 17-5-2017 22:20 發表

https://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f216584914
師兄... 我... 反工太忙... 宜家先見到... 最心痛事... 看得太遲...

引用:
原帖由 lekch 於 18-5-2017 02:29 發表
日系槍
日軍槍係我一大死穴... 師兄唔好毒我...

引用:
原帖由 AK-74 於 23-5-2017 17:13 發表

唉!!師兄都係等 KWA 真係出 MP40 GBB 果時先至再算啦。
我點都覺得 WE THOMPSON 會可靠D

引用:
原帖由 dnc1872333 於 23-5-2017 16:43 發表

師兄... 我... 反工太忙... 宜家先見到... 最心痛事... 看得太遲...
唔緊要,間唔中就有

引用:
原帖由 dnc1872333 於 23-5-2017 16:48 發表

日軍槍係我一大死穴... 師兄唔好毒我...
咁嚟多枝

引用:
原帖由 oldguy 於 23-5-2017 22:36 發表

咁嚟多枝

又黎放毒...等我又黎多枝先...

附件

24-5-2017 07:40

24-5-2017 07:40

引用:
原帖由 oldguy 於 23-5-2017 22:36 發表

咁嚟多枝

四四式.... 好L毒呀...

引用:
原帖由 七點六二 於 24-5-2017 07:36 發表

又黎放毒...等我又黎多枝先...
媽的... 我要發癲啦...
九七卅九九式狙撃銃係我一直最想要

引用:
原帖由 AK-74 於 23-5-2017 21:53 發表

喱支 THOMPSON 就等 WE 在6月9-11日既 2017 國際迷彩嘉年華活動公佈啦,大家到時拭目以待。
錢已準備好,等正式發貨

發新話題