發新話題

[DIY] 二戰槍分享交流

引用:
原帖由 Lolanto 於 25-5-2017 00:58 發表
無錢買二戰槍,唯有自己整
.html
師兄太強了,用 AGM Sten 做基礎改?

引用:
原帖由 AK-74 於 24-5-2017 17:12 發表

唔知支 M1A1 會唔會有真木托呢?
Thompson 木身唔算難搵,我都將自己支馬記改哂 CAW M1928 KIT 啦∼

引用:
原帖由 FBC1 於 24-5-2017 22:00 發表

賣東西亦要講緣架,我已經好多次遲左買唔到。
無錯... 尤其是二戰槍,難求過Pink 的...

消失的密室...
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 dnc1872333 於 26-5-2017 00:19 發表

師兄太強了,用 AGM Sten 做基礎改?
真槍都係由STEN改

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-5-2017 01:15 發表

消失的密室...
俄佬槍都好毒...
不過話說宜家有支新Nagant 1944打CO2
唔知有無師兄入咗手?

SO C FU的珍藏,真係無得頂

不會再買mosin nagain了,改下材料又買,換下系統又買,以有涯隨無涯,殆矣。。。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 dnc1872333 於 26-5-2017 00:22 發表

無錯... 尤其是二戰槍,難求過Pink 的...
係,Pink難求。 可遇不可求。
FBC1

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-5-2017 14:16 發表
SO C FU的珍藏,真係無得頂
當然,蘇联人名不虛傳。
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-5-2017 18:19 發表
不會再買mosin nagain了,改下材料又買,換下系統又買,以有涯隨無涯,殆矣。。。
其實因為小分一支都無,貌似今次CO2呢枝係最 practical,所以先係咁易考慮下...

唔知呢度有幾多師兄鐘意玩刺刀?

1 個讚好! TOP

得堆地拖棍咋

發新話題