發新話題

[Marui] 請問Marui M320A1問題

請問Marui M320A1問題

今天忽發奇想,想請教一下Marui M320A1是否真的適合用Top Gas去打?因為之前買G&P的M203,令到支槍重到唔想打。今次又想裝一支Grenade Launcher,想知道這個構思可不可行。
究竟世界上還有神嗎?

曾買過日本造的「蚊」牌榴彈,因為其底火常常對不準底板復位,所以很多時根本叉不了氣,所以對這種榴彈有種負面的感覺。誠言,如果找到一種沒那麼麻煩的榴彈,叉氣容易又不會出甚麼問題,玩40mm榴彈是樂趣滿分的。
引用:
原帖由 Dave 於 14-5-2017 22:54 發表
看UTUBE,大家都有用GREEN GAS 直灌,應該比較安全的。
然而這支東西先不說槍口加了片六孔膠面很醜,
最失敗之處是彈量太少,18 發... 而且火力應該相當低,拋物線打30 米...可能有0,1~0,.2j 吧。
一般cheap chea ...
究竟世界上還有神嗎?

我都在考慮牛牛,thanks!
究竟世界上還有神嗎?

全金屬咁輕都OK!
引用:
原帖由 loveless 於 15-5-2017 08:01 發表
Iron airsoft 碌M320, 尾托係仲重過支炮
究竟世界上還有神嗎?

SS嗰隻Holster好似裝唔到落脾板。
引用:
原帖由 jn_jona 於 15-5-2017 17:02 發表
Iron果枝320係貴d s&t果枝都係320但比前者重1kg
裝左上槍真係重死 320有樣好係可以單獨用 唔用果時交係後面
或者用S&S(?)果隻holster
究竟世界上還有神嗎?

重點係難唔難叉氣?
引用:
原帖由 jacko 於 15-5-2017 17:14 發表

呢隻應該係ProArm膠榴彈
究竟世界上還有神嗎?

可以用腰射射榴彈!
引用:
原帖由 Dave 於 15-5-2017 18:24 發表

掛m320 可能要買一條兩邊都是骨的結構才可以裝這個快拔
類似這些樣子,因為M320 頂是沒骨的,只有20MM 接口

http://shop.ehobbyasia.com/ksc-u ... s.html#.WRmA6ut96po
究竟世界上還有神嗎?

那麼我想再請教一下,瘋牛症的榴彈叉CO2頂唔頂得住?有冇師兄試過?
究竟世界上還有神嗎?

8000 psi!?
引用:
原帖由 EF66-1192 於 30-5-2017 00:41 發表

可以,我用緊,用PP ass CHARGER 試過叉 8000PSI 打,支SCAR H w/ EGLM 會退後
常用500-650PSI,夠用
究竟世界上還有神嗎?

嚇得我吖!
引用:
原帖由 EF66-1192 於 30-5-2017 14:46 發表

打錯字

8百psi先岩
究竟世界上還有神嗎?

請問是Marui定係Iron airsoft的?
引用:
原帖由 762HK417 於 7-6-2017 12:03 發表
我手有枝M320A1,但感覺不錯,打Top冇問題,沒試過娤在其他鎗出。但裝得多件當然重。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題