發新話題

[Marui] 請問Marui M320A1問題

Iron果枝320係貴d s&t果枝都係320但比前者重1kg
裝左上槍真係重死 320有樣好係可以單獨用 唔用果時交係後面
或者用S&S(?)果隻holster

引用:
原帖由 kornhill401 於 15-5-2017 15:18 發表
我到現在都摸索不到,如何正確地入氣在榴彈內.
每次都花很長時間和氣,希望有C Hing多多指教.
打完有冇用野吉個'底火'?

講起榴彈之後買過幾粒 唔知咩牌子 但真係好輕好輕
下圖咁樣既 而且好平

附件

15-5-2017 17:05

引用:
原帖由 48191 於 15-5-2017 17:07 發表
SS嗰隻Holster好似裝唔到落脾板。
咁過癮 SS果隻好貴 如果我有一日買左320 但係是但用條sling掛住佢算

引用:
原帖由 jacko 於 15-5-2017 17:14 發表

呢隻應該係ProArm膠榴彈
應該係 拎10粒係身都冇問題

引用:
原帖由 Dave 於 15-5-2017 17:45 發表

果屎IRON 賣緊1500,ST 賣1200,心諗平3 舊緊係ST,但自從去完EH 拎左S&T 上手,
再係名腸拎左支IRON 上手已高下立見,ST 果支重到離譜。
IRON 雖然都重但只重係個尾托度,淨講ATTACHMENT 部份1KG 不到。

至 ...
條link開唔到 請問咩keyword?
但呢個mount正wor 可以掛枝短shotgun/m320
但mp7黎講 ksc/marui數好似已有holster vfc/小米好似唔岩裝 要用呢隻

引用:
原帖由 Dave 於 15-5-2017 18:15 發表

keyword:
美式SS户外工具快拔战术腰带20mm导轨快拆板腰板 ( 正版叫 weapon link )

另外這種快拔有2 種設計,一種是我圖中的插左後不能轉,
另一種是像圓盤一般,插入後 ...
自由高達幾過癮
槍都唔洗拔 就咁射

發新話題