25 12
發新話題

[others] Well 全行程AK?!

咁ge價錢,真係超值, Thx for sharing

請教C Hing們, 唔知把隻匣,用那一角度來入氣,會容易D呢?
因我從未成功地入滿一次氣. 試槍時,見個妹妹好輕鬆地,一次就順利咁入到氣.

引用:
原帖由 kongchak 於 25-4-2018 19:19 發表
唔知點解我覺得88樓同89樓 講得有D邪....
可能係我心邪啦~
請教C Hing, 請指出我在88#那一句字,引起C Hing邪念,
待我重新編輯.謝謝!

引用:
原帖由 屈濕 於 25-4-2018 16:25 發表

邊度妹妹?老虎妹妹?
正是.

引用:
原帖由 屈濕 於 26-4-2018 11:41 發表

我教佢點裝ge

把野係有D惡搞
屈C Hing,請問你教佢裝D乜? 可否教埋我? 謝謝!

引用:
原帖由 屈濕 於 27-4-2018 12:32 發表

我睇錯左裝匣
不過把野裝匣都係惡搞
唔怪得,佢當日入左氣,就咁交隻匣比我,佢自己就行左入office度.

引用:
原帖由 GreenPanG 於 4-5-2018 00:03 發表

ching 請問點樣拆個handguard出黎...馬實下handguard個塊野好似焊死左係外管度
求解答 謝謝
我曾經在youtube片,看到有示範如何拆個handguard出尼.

回114#和117#
仲以為WELL抄足WE, 謝謝兩位C Hing提醒.

引用:
原帖由 skinfung 於 16-5-2018 18:05 發表
師兄門請參考
如果C Hing每一張圖片,再加上文字說明就更加好了. Thx for sharing.

引用:
原帖由 ironjing 於 5-6-2018 19:31 發表
請問有冇師兄知道邊度仲有得賣,小弟一向玩開電槍,最近想轉下口味,見咁平入手玩玩先,有冇綫報可提供?thx
本論壇二手區,有C Hing正在放售.

引用:
原帖由 ironjing 於 6-6-2018 12:47 發表
啱啱過去睇過,呢位師兄開價都好進取,新槍都係8舊幾!二手開9舊???
佢都算有良心了,沒有set高過新槍價錢.

引用:
原帖由 ironjing 於 7-6-2018 12:50 發表
小弟已在31訂了,特價時段一見就落錘,860元全新槍,今晚去
C Hing,..收槍時,一定,一定要打開個蓋,檢查個緩衝膠是否係度.
當日我信佢,無檢查到,支槍(GBB)打唔夠30粒BB彈,槍身就...
當我再看U片時,才發現是無左果個緩衝膠.

引用:
原帖由 ironjing 於 7-6-2018 21:40 發表
收槍回家才見到師兄的提示,邊粒緩衝膠?喺邊個位置?講返支槍都ok。表面粗糙,符合AK的風格。太精緻反而唔似。由於第一次玩Gbb長槍,見d動作都幾順暢,我本身都有支金弓ebb,Gbb質感比電槍好好多。但和真槍仲 ...
https://www.youtube.com/watch?v=z9nRLjJYiA0
C Hing,請留意影片第一分47秒的部分.good luck.

引用:
原帖由 kongchak 於 8-6-2018 01:04 發表
https://www.youtube.com/watch?v=txdG8FSIiZs

補充番 事實上外國有條友真係打爆左個身
唉...!見到條片,好似見到我支AK74U的未來. Thx for sharing.

引用:
原帖由 ironjing 於 8-6-2018 04:23 發表
多謝師兄提示,已開蓋睇過好彩仲有,不過好多油呀!而且我見31好多內件,補給應該唔係問題,
咁就真係我唔好彩了,佢的確係好多內件,但就係無我要果件緩衝膠.

25 12
發新話題