發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

唔知套港產kit依家咩進度呢?

引用:
原帖由 48191 於 11-8-2017 14:51 發表
已經聯絡我,但不便透露。總之有訂貨都會收到信息。
哦 因為我諗住直接買現貨既
我見佢地冇update pm左都未覆
睇下準備定一出就入手

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-8-2017 23:40 發表

滑架同槍管都已做好,只係響刻印工序上有啲小阻礙,不過都解決左了
至於想訂貨既師兄,可以去面書柯打,方便統籌
我問過佢地 但已經cut左單
咁唯有出現貨果時即買
我同一個fd都已經諗定入手

你地要加油

引用:
原帖由 48191 於 18-8-2017 08:15 發表
最新Update,Tactical Meow 在內部認購及預訂之下,基本上剩番得五Set....會不會有第二水亦未可知。
而之前係有得自選流水號,如果要搶最後呢五set,未必可以自訂流水號!
原來之前可自選no.

引用:
原帖由 48191 於 18-8-2017 13:45 發表
也就是說,Tactical Meow所生產的HK45CT中碳鋼Full CNC Slide/ Barrel set只有50-60套左右,再加上因為產量不大,佢哋決定唔賣街,升值幅度突然加大!
好彩你講一講 差d錯過

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 48191 於 18-8-2017 19:07 發表
訂咗未?
我們的HK45CT 以後可以在Game場相認喇!
佢未叫我落訂 只係hold住左
等緊佢比實物圖我

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 48191 於 18-8-2017 19:31 發表
本來想俾你,但係主持人交帶落啲圖不可流出......我只可以話有驚喜!
好期待
唔知真野hk係偏咩色同咩處理呢
聽說真鐵係偏黃偏啡 似detonator果隻咁

引用:
原帖由 48191 於 18-8-2017 23:17 發表
如果冇睇錯,VFC㗎Coating先係最似....
令立立...

引用:
原帖由 rYaN 於 19-8-2017 00:25 發表

睇好多真槍相都係令面既喎
其實係 咩處理會咁令 但又唔係貴槍果種blue
以前usp都好似唔係咁的

回覆 535# 的帖子

咩色都有
但好似係比較matt black?

detonator的確幾似真野既
獻醜了

附件

20-8-2017 01:49

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-8-2017 01:52 發表
先睹為快
好正 可唔可以開套整兩張特寫止止痕

今次係over左既 但咁靚我受wor
btw ra有冇出hk45 steel slide lock?好似只搵到d牌的
反而usp就有

引用:
原帖由 48191 於 20-8-2017 14:48 發表
Detonator 係精品.....
諗都諗唔到韓國貨會比Prime做得更好更精緻。
香港品牌真係要爭氣。
Prime身好多時都會留低d刀痕 唔知有心定無意
槍管頭通常都有少少瑕疵

D牌係差不多100分 色水無得頂
有得揀 一定係d牌

聽說prime即係nova
D牌都好似出左1911鋼kit 用trigger happy呢個名出
又係精品中既精品

發新話題