發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 gainax 於 22-8-2017 01:53 發表
費用最貴都係cnc機加工費, 我諗唔係有錢到開工廠買cnc機既都係揾代工廠做, 咁即是睇產量報價, 材料唔係已鍛只係普通常見料以玩具size唔會貴得去邊 ,基本上部機刀具同夾具正常無用平野生產出黎件野誤差好細, ...
簡單d講 用玩家角度出既野 都會係好野

引用:
原帖由 Kwind 於 22-8-2017 11:32 發表

萬事俱備 只欠東風
K兄果枝 kote左啦?

引用:
原帖由 JBL 於 22-8-2017 21:20 發表

?oh=6946066b7c5bc2ba6689b7a6345a787d&oe=5A245530
https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/2091541 ...
Dark咩?
之前第一水好正

引用:
原帖由 48191 於 22-8-2017 21:39 發表
Taitan, Ebobby有售。
有隻係牙管內外有牙

引用:
原帖由 48191 於 23-8-2017 00:06 發表
咁得意!?咁外管壁本身咪好薄?
我睇過張圖好正d 一枝槍管裝兩粒thread pro

引用:
原帖由 4jai 於 23-8-2017 10:38 發表
係咁易拍左條片,講下條滑架,希望幫大家止到癮
(咬字唔清唔好見怪
https://youtu.be/29ZHsk7Y9sk
好靚聲

條滑架
多謝師兄講解

引用:
原帖由 spec.ops. 於 23-8-2017 16:51 發表

同感,但我想要M9A3全鋼kit多啲
m9a3馬記新系統
m9應該鋁下身的 唔洗全鋼

引用:
原帖由 於 23-8-2017 16:27 發表
雖然我係打手 但呢個世界有強姦無焗賭既 就算係而家呢條滑架 都唔係100%似 都有改善空間 例如字可能要真係用返LASER MARK
本來係諗住全條CNC 感覺會良好D 反正滲返白字 都係D好簡單既事 可以交返比用家去做 但收集 ...
果行字睇圖車得好幼的 滲返油應該冇咩問題 我仲等緊收貨
收左再睇睇先
本地薑今次係幾得既 好有heart
睇上面條review 數好準 數準比一切重要
下水睇下洗唔洗改改表現處理 我個人覺得今水可以的

引用:
原帖由 48191 於 23-8-2017 21:09 發表
全鋼Python 357 4吋Kit飛馬系統⋯⋯
都係入殻grip叉氣既正d

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-8-2017 18:11 發表

雖然無自定,但可以睇下好唔好彩買到128-012888
有做呢組?
我枝槍base係845尾數 有冇做過啊?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-8-2017 17:39 發表

梗係有啦
Oh...睇下有冇機會同收到845既師兄交換

引用:
原帖由 JBL 於 25-8-2017 17:50 發表

係呀!鋼西再裝氚氣。
跟slide果套再入氚管?

引用:
原帖由 Kwind 於 25-8-2017 17:57 發表

BELL兄咁衝動?TW就快會出氚氣SIGHT有埋MARKING喎
可能唔岩數的
鋼slide果套個sight同原廠sight數有d唔同 可能會突左dd出黎
Northea_t 套meprolight style 同 _LS custom套trijicon好似都係拎原廠數

Bell兄咁做都合理既 加上另外買sight要500-600

引用:
原帖由 Kwind 於 25-8-2017 18:00 發表

話唔埋自己直接845呢...因台風關係好似重未寄出...

可能廠商有睇呢個POST...直接留比你
中左845 要買六合彩

引用:
原帖由 Kwind 於 25-8-2017 18:20 發表

咁奇怪? 係唔係用左VP9條數?我見過裝VP9鋼SIGHT都係突少少出黎
應該vp9,hk45ct 數唔同/錯數
真鐵vp9,p30,hk45sight係一樣

Sight數果到_LS custom果到話我知
港產果套應該拎原廠數 所以應該fit的

發新話題