發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

六角槍管

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-7-7 13:27 發表
六角槍管好似係hk專利
Usp係 hk45都好似係
如果hk45係 hk45ct照常理都會係

另外師兄會唔會做埋鋼extractor?
不是專利

引用:
原帖由 spec.ops. 於 7-7-2017 12:20 發表

請問一下,CT有滅聲牙管既槍口係內6角型嗎?
其實我都唔明VFC HK45CT點解會做成standard鏜線,正常情況下HK手槍都係polygonal鏜線
有冇師兄可以指敎下,thanks!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-7-2017 13:27 發表
六角槍管好似係hk專利

jn_jona兄,原裝已經係鋼extractor

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 16:17 發表

jn_jona兄,原裝已經係鋼extractor
o...自膠了
一開始以為亞鉛黎 d色水差不多

呢張可以睇得清楚D係六角形

附件

7-7-2017 17:08

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 16:14 發表

其實我都唔明VFC HK45CT點解會做成standard鏜線,正常情況下HK手槍都係polygonal鏜線
好似vfc vp9都係polygonal 但hk45ct又奇怪地變左standard

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 16:14 發表

小弟有限知識, USP係由1994年尾轉polygonal鏜線, P8, P10等都係...

補充新一代的HK手槍如HK45等等一出世就係polygonal鏜線

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 7-7-2017 17:16 發表

小弟有限知識, USP係由1994年尾轉polygonal鏜線, P8, P10等都係...

補充新一代的HK手槍如HK45等等一出世就係polygonal鏜線
謝謝2slow兄,
咁即係VFC做錯鏜線

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 17:23 發表

謝謝2slow兄,
咁即係VFC做錯鏜線
又唔可以話做錯, 搵電筒係外管chamber個位照入去, 佢打出黎個影都係六角形

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-7-2017 17:12 發表

好似vfc vp9都係polygonal 但hk45ct又奇怪地變左standard
vp9係圓形有牙, 完全冇假鏜線

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-7-2017 17:41 發表

vp9係圓形有牙, 完全冇假鏜線
岩岩好奇search下vfc vp9見到有圖疑似poly
原來係圓形有牙咁大鑊

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-7-2017 17:44 發表

岩岩好奇search下vfc vp9見到有圖疑似poly
原來係圓形有牙咁大鑊
vfc vp9 補品入面, 最智障係ace 泣 arms 果條外管...

佢自己本身開左14mm正牙, 送埋牙套...

但條管入面跟vfc咁開多左道牙...

即係話可以係原有14mm既牙前面, 加多個14mm 牙既adapter

借朋友圖

VFC VP9原裝外管唔係平頭無牙咩?
我係第一水買,後來至買到粒鑼絲牙套係前面

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-7-2017 13:27 發表
六角槍管好似係hk專利

應該會做埋既…
三六轟一轟,敵人企唔穩!

發新話題