發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 16:17 發表

jn_jona兄,原裝已經係鋼extractor
雖則係,但係都睇睇match唔match到套鋼滑架,唔得既話就要做過
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 2slow 於 7-7-2017 17:16 發表

小弟有限知識, USP係由1994年尾轉polygonal鏜線, P8, P10等都係...

補充新一代的HK手槍如HK45等等一出世就係polygonal鏜線
多謝師兄提點,即係要做六角型

終於有人出啦!!8月中!

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2017 11:43 發表
?oh=3b405629361fc7cdb53525ec04a0a04c&oe=5A0ADE87
https://scontent.fhkg3-1.fna. ...
好似係meprolight style?
我自己既過都係鍾意trijicon 原味style

引用:
原帖由 JBL 於 8-7-2017 13:09 發表

無所謂喇,有人出以經滿足,氚氣西自已整都唔難
都係既
好似燒佬係用meprolight果隻的

引用:
原帖由 JBL 於 8-7-2017 13:28 發表

係咩,咁燒佬用乜港友就用乜嫁喇,唔洗換氚慳返。
有張圖係影燒佬個裝備櫃 有一枝mk25同hk45ct 枝ct裝左meprolight sight同大magbase
咁個個燒迷都會跟ga la

回覆 353# 的帖子

話說那45CT magbase都係燒佬裝備.... 燒迷都應該會照跟
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 354# 的帖子

個人接受唔到個magbase

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2017 11:43 發表
?oh=3b405629361fc7cdb53525ec04a0a04c&oe=5A0ADE87
https://scontent.fhkg3-1.fna. ...
根魔?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-7-2017 16:55 發表

根魔?
No
Northeast
近期出3腳架果間

試左順,各位睇睇槍管如何?

附件

8-7-2017 18:00

引用:
原帖由 2slow 於 8-7-2017 14:28 發表
話說那45CT magbase都係燒佬裝備.... 燒迷都應該會照跟
如果可以裝多10飛8飛又唔拘呀

發新話題