發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

回覆 359# 的帖子

So sexy
Hk45搵好了字樣未啊?

加油

回覆 359# 的帖子

師兄,槍管鏜線一流,加油!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-7-2017 19:08 發表
So sexy
Hk45搵好了字樣未啊?

加油
滑架同槍管字既方面,上網搵緊圖參考
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-7-2017 18:00 發表
試左順,各位睇睇槍管如何?
超正...而家SLIDE外管SIGHT都有了...差幾件外觀件就成支補完晒

引用:
原帖由 spec.ops. 於 9-7-2017 08:03 發表

滑架同槍管字既方面,上網搵緊圖參考
小弟有限知識....(有錯請大家指教)
HK45C 要留意以下幾點:
- 大約09年尾production line轉左去美國造,
- 大約13年尾又轉返去德國造,
- 即只有序號AK及BD有機會美國或德國造
- 德國造有鷹marking
- 美國造有鐘marking
- 序號AK(09)年份之後德國造的HK45C有DE字樣在serial number後
- 另外大約13至14年之間的HK45C, grip改了花,現在VFC的grip是舊花

搵到了一個比較清楚的HK45C 滑架上的字及外管上的字比師兄參考

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 365# 的帖子

2slow兄D Marking資料好認真

另外slide頂兩粒假Pin都係要小心處理,下圖係RA HK45做嘅假Pin

附件

Screen Shot 2017-07-10 at 11.02.25 AM copy.jpg (72.81 KB)

10-7-2017 15:08

Screen Shot 2017-07-10 at 11.02.25 AM copy.jpg

更多圖

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 10-7-2017 15:05 發表
2slow兄D Marking資料好認真
希望能夠買到靚靚滑架嘛...
如果跟埋光鑯準星就更好喇

引用:
原帖由 2slow 於 10-7-2017 17:31 發表

希望能夠買到靚靚滑架嘛...
如果跟埋光鑯準星就更好喇

已知有人會做,我唔攪喇

引用:
原帖由 JBL 於 11-7-2017 22:53 發表
下星期殺到黎喇,$2500.......

?oh=fc3aa7516ff51dc15055feff55270aef&oe=59C5B31C
https://scontent- ...
十字軍?
今次好似貴過vp9?

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-7-2017 23:15 發表

十字軍?
今次好似貴過vp9?
可能佢知今次條鋁slide 太差, 唔換唔得, 所以
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 JBL 於 11-7-2017 22:53 發表
下星期殺到黎喇,$2500.......

?oh=fc3aa7516ff51dc15055feff55270aef&oe=59C5B31C
https://scontent- ...
我已經用緊鋼滑架鎖,滑架等CNC銃鋼版,準星等氘西
所以呢套十字軍產品毒性有限

附件

12-7-2017 00:13

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-7-2017 00:13 發表

我已經用緊鋼滑架鎖,滑架等CNC銃鋼版,準星等氘西
所以呢套十字軍產品毒性有限
如果你都車鋼滑架鎖, 咁十字軍果套我可以skip 啦
我生得聰明得罪你咩!!!

發新話題