發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 12-7-2017 00:14 發表

如果你都車鋼滑架鎖, 咁十字軍果套我可以skip 啦
睇下佢個sight有冇開窿入氚管同散賣

回覆 371# 的帖子

條外管怪怪地

回覆 374# 的帖子

有其他廠出鋼Kit?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 12-7-2017 00:14 發表

如果你都車鋼滑架鎖, 咁十字軍果套我可以skip 啦
唔好咁大期望呀
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-7-2017 01:03 發表

唔好咁大期望呀
我已經SKIP左...等師兄呢套

佢十字軍呢套SLIDE STOP位都叫做有修正過...但始終唔0岩位

其實空間好大...必要時仲有位偷...反正都改位...好心改好D

引用:
原帖由 Kwind 於 12-7-2017 01:12 發表

我已經SKIP左...等師兄呢套

佢十字軍呢套SLIDE STOP位都叫做有修正過...但始終唔0岩位

其實空間好大...必要時仲有位偷...反正都改位...好心改好D
品牌效應,跟足亞鉛果條,再加精美包裝,仲要價錢大眾化,自然個個仆到去買,跟本唔駛理發燒友品評

回覆 382# 的帖子

師兄套野大約幾錢呀?到時邊度會有得賣?

引用:
原帖由 JBL 於 11-7-2017 22:53 發表
下星期殺到黎喇,$2500.......

?oh=fc3aa7516ff51dc15055feff55270aef&oe=59C5B31C
https://scontent- ...
still 777
2500? I'll just pass
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

2.5K pass了
又做唔到真品的質感...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

2500蚊cnc都冇就真係差d
期待師兄果套

其實重點係佢點做表面處理,  而家果條stock slide噴漆好唔惦, 太易甩色,

RA 質感做得唔錯,小弟認為

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 12-7-2017 15:39 發表
RA 質感做得唔錯,小弟認為

Ra d細節位通常都好出事
Usp就已經知咩事 唔知hk45有冇咁衰

引用:
原帖由 toto0321 於 12-7-2017 09:10 發表
師兄套野大約幾錢呀?到時邊度會有得賣?
價錢有待公布,銷售應該會在網店

發新話題