發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 horenhim 於 12-7-2017 09:57 發表

still 777
2500? I'll just pass
唔好咩,響西人黎講,lucky野黎架
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-7-2017 17:28 發表

Ra d細節位通常都好出事
Usp就已經知咩事 唔知hk45有冇咁衰
HK45都一樣,要去到2015版先改善

回覆 390# 的帖子

謝解答!

終於都裝到X300,槍袋都慳返

引用:
原帖由 rYaN 於 17-7-2017 14:09 發表
終於都裝到X300,槍袋都慳返
?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=0337931de183d95f2739fa91ca7392e6&oe= ...
X300要唔要執先上到槍啊?
另外個套咩number? 6280-xxx?

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-7-2017 03:47 PM 發表

X300要唔要執先上到槍啊?
另外個套咩number? 6280-xxx?
要改呀!
槍套就是普通hk45+x300

好耐冇更新了,有段操作短片唔識上載上黎,睇住圖先啦

附件

17-7-2017 21:20

17-7-2017 21:20

回覆 397# 的帖子

唔知師兄間workshop有冇fb page呢?
師兄會用咩方法上色

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 21:31 發表

幾時見街呀請問...?
預計3星期後

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 22:30 發表

可以點比錢買,如不方便可pm小弟
你唔係買台仔果套咩,見你響昆火褲出晒帖期待

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 22:38 發表

未必,標題姐,要比較過先決定,唔急...
剩係佢唔跌管同777已經輸喇

發新話題