發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

希望有埋後續情報...例如SLIDE STOP & TRIGGER

因原裝TRIGGER又係做錯...所以TRIGGER頂手指...如果都有埋修正版就成支完美了

引用:
原帖由 Kwind 於 23-7-2017 18:42 發表
希望有埋後續情報...例如SLIDE STOP & TRIGGER

因原裝TRIGGER又係做錯...所以TRIGGER頂手指...如果都有埋修正版就成支完美了
之前係咪話會有slide stop?
另外如果太好賣既話 希望間workshop 會再做多幾水
怕唔夠手快

有冇得搞個CGF特別團購?

引用:
原帖由 JBL 於 23-7-2017 18:05 發表
台灣果條仲要執內管hop一up座,唔算直上。
呢隻本地貨就唔駛喇
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-7-2017 00:22 發表

呢隻本地貨就唔駛喇
如果大家都係around 2.5k 本地薑先正路
鑄鋼 仲要執d咁既位都要2.5k...

希望零售果邊見好賣就再加單

都關係2.5K的話已經高下立見la
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 JBL 於 24-7-2017 17:07 發表
爆飛機者福音,少量飛機同thread cover到貨,明晚7點半後會到旺角給力站

?oh=486ce2bb10028467da417ccc463 ...
好奇一問 hk45 thread pro唔係另一個樣式咩?
好似ra有出過的

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-7-2017 17:53 發表

好奇一問 hk45 thread pro唔係另一個樣式咩?
好似ra有出過的
RA 有出過...但我覺我呢粒野自己鐘意襯邊款就用邊款吧

FNX 0個粒就長D瘦D...RA 0個粒就短D肥D既感覺

RA

FNX

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-7-2017 10:37 發表

如果大家都係around 2.5k 本地薑先正路
鑄鋼 仲要執d咁既位都要2.5k...

希望零售果邊見好賣就再加單
未必有咁多人識欣賞

引用:
原帖由 JBL 於 24-7-2017 18:01 發表

我淨係知係同FNX45係通用既,RA方面就唔係咁清楚勒。
都係16mm正牙就用得

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-7-2017 19:13 發表

未必有咁多人識欣賞
希望睇埋上左色係咩樣
個package係咪slide,barrel,slide lock?

回覆 448# 的帖子

冇slide lock

發新話題