發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

回覆 480# 的帖子

師兄,台記都係cnc?

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-7-2017 11:45 發表

其實影響唔大既 另外外管係咪要執先入到hop up座 定係入到但唔順?
真係要睇埋本地成品先落到手
師兄一提, 我就想到另一落鎚原因, 就是怕"等", 因台制的店家說只有少量貨, 怕到時香港的如有其它問題, 而台灣的又沒貨, 那唔通又再等等等.......
而香港的上星期說是3星期有貨, 但見上星期才有條滑架SAMPLE, 近幾日就多條管, FB又叫人登記落單, 感覺似"眾籌"才生產。

回覆 482# 的帖子

唔係掛

回覆 484# 的帖子

咁你買咗未呢?仲記得師兄當年g19鋼post! 小弟都係因你個post而買

回覆 487# 的帖子

多謝你的意見,值得參考!

其實我又唔係太擔心台仔鋼架唔再出

睇返之前PPQ...VP9...換個牌子又再出

係好似上面師兄講等唔等得咁解...唔等得就呢轉買左先

等得咪博下佢幾時轉個牌子又出返

利申 : 今次會支持本地貨先

我都支持咗,仲平咗一舊水!
又CNC,條Slide同外管Blue過,剩係呢份心機就已經唔駛再諗其他!
引用:
原帖由 Kwind 於 26-7-2017 20:44 發表
其實我又唔係太擔心台仔鋼架唔再出

睇返之前PPQ...VP9...換個牌子又再出

係好似上面師兄講等唔等得咁解...唔等得就呢轉買左先

等得咪博下佢幾時轉個牌子又出返

利申 : 今次會支持本地貨先
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 26-7-2017 21:18 發表
我都支持咗,仲平咗一舊水!
又CNC,條Slide同外管Blue過,剩係呢份心機就已經唔駛再諗其他!
你意思係vp9果條?
Blue過咁好野
依家一般鋼件會係咩處理呢?吉打既p process?

我講緊港產HK45CT條Slide/ Barrel set。
仲有堅·流水號,唔再七吓七吓。
引用:
原帖由 jn_jona 於 26-7-2017 21:31 發表

你意思係vp9果條?
Blue過咁好野
依家一般鋼件會係咩處理呢?吉打既p process?
究竟世界上還有神嗎?

VP9我買咗台灣Taitan。因為係CNC同啲色靚仔過D字頭嗰隻。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 26-7-2017 21:59 發表
VP9我買咗台灣Taitan。因為係CNC同啲色靚仔過D字頭嗰隻。
taitan 果條我覺得都頹

marking 依然錯, 同埋就係果條管...唔明點解唔整假鏜線

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-7-2017 01:14 發表

taitan 果條我覺得都頹

marking 依然錯, 同埋就係果條管...唔明點解唔整假鏜線
  taitan 果條我都唔想有螺牙加轉接頭...

寧願佢分開兩條外管出...有需要咪買多條好過...又靚仔D

記得DARK DUKE 0個套條外管好似係有假膛線...但冇沖0個水

發新話題