發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 48191 於 18-8-2017 19:07 發表
訂咗未?
我們的HK45CT 以後可以在Game場相認喇!
佢未叫我落訂 只係hold住左
等緊佢比實物圖我

1 個讚好! TOP

本來想俾你,但係主持人交帶落啲圖不可流出......我只可以話有驚喜!
引用:
原帖由 jn_jona 於 18-8-2017 19:08 發表

佢未叫我落訂 只係hold住左
等緊佢比實物圖我
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 18-8-2017 19:31 發表
本來想俾你,但係主持人交帶落啲圖不可流出......我只可以話有驚喜!
好期待
唔知真野hk係偏咩色同咩處理呢
聽說真鐵係偏黃偏啡 似detonator果隻咁

如果冇睇錯,VFC㗎Coating先係最似....
引用:
原帖由 jn_jona 於 18-8-2017 20:28 發表

好期待
唔知真野hk係偏咩色同咩處理呢
聽說真鐵係偏黃偏啡 似detonator果隻咁
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 18-8-2017 23:17 發表
如果冇睇錯,VFC㗎Coating先係最似....
令立立...

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-8-2017 11:20 PM 發表

令立立...
睇好多真槍相都係令面既喎

引用:
原帖由 rYaN 於 19-8-2017 00:25 發表

睇好多真槍相都係令面既喎
其實係 咩處理會咁令 但又唔係貴槍果種blue
以前usp都好似唔係咁的

真係唔知,但HK 啲槍一般都係咁。以前去韓國玩時,老闆個韓國Partner帶我哋去室內靶場燒,當中睇到HK系手槍未算好令面,但新的HK手槍表面Coating仿得最神似係Detonator,黑、有少少消光,又未去到KJ嗰種立立令㗎誇張程度。
引用:
原帖由 jn_jona 於 19-8-2017 00:30 發表

其實係 咩處理會咁令 但又唔係貴槍果種blue
以前usp都好似唔係咁的
究竟世界上還有神嗎?

好Blue, 好閃....好似過咗少少火位.....
https://www.facebook.com/leviath ... s/1756939207680256/

究竟世界上還有神嗎?

回覆 535# 的帖子

咩色都有
但好似係比較matt black?

類似usp都是灰色滑架好睇d

detonator的確幾似真野既
獻醜了

附件

20-8-2017 01:49

發新話題