發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

咁得意!?咁外管壁本身咪好薄?
引用:
原帖由 jn_jona 於 22-8-2017 22:16 發表

有隻係牙管內外有牙
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 23-8-2017 00:06 發表
咁得意!?咁外管壁本身咪好薄?
我睇過張圖好正d 一枝槍管裝兩粒thread pro

引用:
原帖由 Kwind 於 22-8-2017 06:55 PM 發表

係呀...未得閒出去買油油
塗改液

係咁易拍左條片,講下條滑架,希望幫大家止到癮
(咬字唔清唔好見怪
https://youtu.be/29ZHsk7Y9sk

引用:
原帖由 4jai 於 23-8-2017 10:38 發表
係咁易拍左條片,講下條滑架,希望幫大家止到癮
(咬字唔清唔好見怪
https://youtu.be/29ZHsk7Y9sk
好靚聲

條滑架
多謝師兄講解

回覆 634# 的帖子

謝謝!

如果有WA M1911全套鋼KIT就爽皮啦
WA系統推鋼架先爽
可惜好多依家廠懶要親民都唔出佢

引用:
原帖由 4jai 於 23-8-2017 16:34 發表
如果有WA M1911全套鋼KIT就爽皮啦
WA系統推鋼架先爽
可惜好多依家廠懶要親民都唔出佢
同感,但我想要M9A3全鋼kit多啲
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 23-8-2017 16:51 發表

同感,但我想要M9A3全鋼kit多啲
m9a3馬記新系統
m9應該鋁下身的 唔洗全鋼

引用:
原帖由 於 23-8-2017 16:27 發表
雖然我係打手 但呢個世界有強姦無焗賭既 就算係而家呢條滑架 都唔係100%似 都有改善空間 例如字可能要真係用返LASER MARK
本來係諗住全條CNC 感覺會良好D 反正滲返白字 都係D好簡單既事 可以交返比用家去做 但收集 ...
果行字睇圖車得好幼的 滲返油應該冇咩問題 我仲等緊收貨
收左再睇睇先
本地薑今次係幾得既 好有heart
睇上面條review 數好準 數準比一切重要
下水睇下洗唔洗改改表現處理 我個人覺得今水可以的

回覆 640# 的帖子

真鐵係鋼 slide 鋁 frame ,我都好想有人出馬記m9 鋼 slide, 配 nova 鋁下身
有冇師兄諗下

全鋼Python 357 4吋Kit飛馬系統⋯⋯
究竟世界上還有神嗎?

回覆 643# 的帖子

做工成本高,輪瓜成舊鋼偷空,到時個價又好金

引用:
原帖由 48191 於 23-8-2017 21:09 發表
全鋼Python 357 4吋Kit飛馬系統⋯⋯
都係入殻grip叉氣既正d

以我所知,當年Prime有出過一套鋁身,但前準星要用膠水固定。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題