發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 rYaN 於 29-8-2017 14:59 發表
寶物尋槍底
?oh=d3c83a55fc99e86996dd53898acc79a1&oe=5A28602E
幫我整塊得唔得先?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-8-2017 17:07 發表

邊對?
Meprolight style or trijicon style?
Trijicon std style 應該9月中 $630寄到香港
THX...我應該裝Trijicon機會大D

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-8-2017 17:07 發表

十字軍?
YES...兩條都係...平靚正

引用:
原帖由 Kwind 於 29-8-2017 18:52 發表

THX...我應該裝Trijicon機會大D
留意_ls custom

引用:
原帖由 Kwind 於 29-8-2017 18:52 發表

YES...兩條都係...平靚正
邊到仲買到黑色tr45s 好似周圍都冇
Btw咩價位?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-8-2017 17:56 發表

搶左師兄心水號?
罪過,罪過
不過有意外收穫

依支多唔多鑊氣

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-8-2017 19:34 發表

邊到仲買到黑色tr45s 好似周圍都冇
Btw咩價位?
早一兩個月好似返過次貨...最近唔多覺有得賣...要睇下有冇其他師兄知邊度仲有貨了

價錢我記得大約190-200左右

引用:
原帖由 Kwind 於 29-8-2017 20:10 發表

早一兩個月好似返過次貨...最近唔多覺有得賣...要睇下有冇其他師兄知邊度仲有貨了

價錢我記得大約190-200左右
_rw好似有
Btw 執槍果到 你未有兩枝既 你依家果枝係咪有defect果枝?
因為我個fd裝左 完全唔洗執 直上收緊

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-8-2017 20:30 發表

_rw好似有
Btw 執槍果到 你未有兩枝既 你依家果枝係咪有defect果枝?
因為我個fd裝左 完全唔洗執 直上收緊
我都有諗過呢個問題...所以我已經兩組飛機座都裝過落去...情況一樣

另外飛機座3口螺絲我自己換左不秀鋼螺絲...我都換返原廠螺絲試過...情況一樣

其實都發現到有個狀況...但不太肯定關唔關事

所以我見只要唔扭緊飛殼勾條螺絲就可以運作正常...就冇再深入研究...始終另外兩口扭得實就OK了

不過見幾個師兄裝都係直上可扭緊...好似得我0個條係咁

另外想問下你地外管有冇刮花?我外管前方已花到見銀...雖然0個個位可以算係正常操作花

但見其他師兄既相同片都好似唔多覺有花咁

引用:
原帖由 Kwind 於 29-8-2017 21:10 發表

我都有諗過呢個問題...所以我已經兩組飛機座都裝過落去...情況一樣

另外飛機座3口螺絲我自己換左不秀鋼螺絲...我都換返原廠螺絲試過...情況一樣

其實都發現到有個狀況...但不太肯定關唔關事

所以我見只 ...
我情況特別d 收第二水

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-8-2017 21:14 發表

我情況特別d 收第二水
IC...因為如果其他正常可收緊飛機座既師兄都冇刮外管的話

我諗我知道我0個條同其他有乜分別...不過而家唔敢妄下判斷住

引用:
原帖由 JBL 於 29-8-2017 21:16 發表

我果支外管完全無花喎!你用鋼外管鋼滑架?
係呀...鋼管鋼架

三口螺絲!?
引用:
原帖由 Kwind 於 29-8-2017 21:54 發表

IC...因為如果其他正常可收緊飛機座既師兄都冇刮外管的話

我諗我知道我0個條同其他有乜分別...不過而家唔敢妄下判斷住
究竟世界上還有神嗎?

發新話題