發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

Project completed

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 4-11-2017 15:20 發表
Project completed

https://i.imgur ...
師兄套西係一早訂既?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

係,Northeast Airsoft一公佈話出,我就問佢會響香港邊度有賣,佢一出聲我就去訂。
BTW,條氚管光度唔錯。
引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-11-2017 23:34 發表

師兄套西係一早訂既?
究竟世界上還有神嗎?

同場加映

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 6-11-2017 06:50 發表
係,Northeast Airsoft一公佈話出,我就問佢會響香港邊度有賣,佢一出聲我就去訂。
BTW,條氚管光度唔錯。
師兄裝套Northeast sight時有冇難度, 我裝在香港套鋼slide 時後sight好fit位, 前sight執到死死下!

引用:
原帖由 sdu113 於 7-12-2017 16:12 發表

師兄裝套Northeast sight時有冇難度, 我裝在香港套鋼slide 時後sight好fit位, 前sight執到死死下!
裝ne果套前sight要執
我裝robin hood就唔洗 但都要用野扑入去

我都係搵師傅搞!個前Sight 底要磨少少,再用Sight pusher一推即入。
引用:
原帖由 sdu113 於 7-12-2017 16:12 發表

究竟世界上還有神嗎?

我裝完條香港鋼slide後,經常卡在最後位,請問應該點攪啦?
Thx.

引用:
原帖由 sdu113 於 7-12-2017 21:44 發表
我裝完條香港鋼slide後,經常卡在最後位,請問應該點攪啦?
Thx.
打多d 卡係後面就拍返佢上去
或許少執hop up座一個位
上面有師兄拍片講左

1 個讚好! TOP

JN兄正確
引用:
原帖由 sdu113 於 7-12-2017 21:44 發表
Thx.
究竟世界上還有神嗎?

多謝指教!

請問! 支HK45CT可以装到邊一隻玩具槍燈?

引用:
原帖由 rho837 於 8-12-2017 16:33 發表
個人比較鍾意 Viridian X5. 個樣比較配合. surefire 太大枝, streamlight 個樣爭D.

引用:
原帖由 rho837 於 8-12-2017 16:33 發表
換左塊燈板,可以裝x300

Surefire x300裝唔到 要改 或者裝tac meow果隻lock片

發新話題