發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 JBL 於 24-6-2017 21:02 發表
HK45ct mag base
即將發售

?oh=954b920e2fd68559bad018b0eb12c900&oe=59D26D89
裝左多幾飛?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

回覆 122# 的帖子

應該唔會增加裝彈量掛...話時話個mag base好核突~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-6-2017 16:43 發表
應該唔會增加裝彈量掛...話時話個mag base好核突~
應該只係好grip d?
之前見hk45ct個magbase咁核突反晒胃 好彩vfc出另一隻base

引用:
原帖由 JBL 於 26-6-2017 18:18 發表
WGC話今個星期中會到貨,各位留意電話響...
係?咁我就留意住喇,
玩新玩具迎7月1

我仲未訂 都係佢一派貨睇左實物先

引用:
原帖由 JBL 於 26-6-2017 21:21 發表
台灣用後報告話集彈性甚佳,祝各位到時有驚喜...
換埋楓葉索彈膠咪仲正

WXC通知,有貨

下身有流水號、但跟士拉不對號碼
而且條士拉的白字是印上面,個人認為不是刻字再上白油呢樣失分好多。

附件

28-6-2017 15:35

28-6-2017 15:45

引用:
原帖由 JBL 於 28-6-2017 16:04 發表

放心,鋼士拉出會解决一切,暫時玩住先。
其實係邊間代工HK45CT?
睇Slide質感,以係KSC台版原裝金屬Slide多過似VFC代工?

引用:
原帖由 RCman 於 28-6-2017 16:12 發表

其實係邊間代工HK45CT?
睇Slide質感,以係KSC台版原裝金屬Slide多過似VFC代工?
KSC的金屬slide質感一般喎...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題