發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 RCman 於 29-6-2017 10:39 發表
其實支45CT總括來講,下身我沒有意見。如果有Option slide換,問題就化解好多了。
都係等廠出條靚仔士拉吧!
Vp9一個月左右就由原廠的副廠出左鋼士拉

我支打左三匣就LOCK唔到既垃圾

引用:
原帖由 RCman 於 29-6-2017 10:39 發表
其實支45CT總括來講,下身我沒有意見。如果有Option slide換,問題就化解好多了。
都係等廠出條靚仔士拉吧!
係,下身質感算唔錯, 韌韌地好似真品(唔似KSC的)
等鋼slide及外管啦, 最好跟埋tread protector
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-6-2017 10:19 發表

Hammer果到幾有心思
當然trigger set既暢順度唔及ksc(可能新槍)
已經有人開左trigger set 大程度通用ksc 詳情留比當時人講
係slide雞左dd 色水方面 材料都可能係
另外thread protector都唔跟

我唔算 ...
火控內件好多件都十分雙似
小弟比較期待有人試試個hopup/準成度等等, 話晒新設計, 應該係呢支槍既重點feature
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Opica 於 2017-6-29 10:27 發表
支野係以steel slide黎測試
我想説的是...

對老原愛好者 / 鋼士拉無感玩家, 都要照顧一o下o巴, 仲要定價過千, o吾係平的

引用:
原帖由 JBL 於 29-6-2017 11:12 發表

何解您支槍下身無咗隻鷹既?
手機廢,影唔清楚

引用:
原帖由 Ben_9413 於 29-6-2017 11:23 發表

我想説的是...

對老原愛好者 / 鋼士拉無感玩家, 都要照顧一o下o巴, 仲要定價過千, o吾係平的
同意, 不過好似D牌咁加鋼insert?
冇可能....................
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 2slow 於 28-6-2017 20:13 發表

16+

驚喜! 竟然可用HK45彈匣
你支Socom 上到? 邊度出? 我見多數係14ccw

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 29-6-2017 02:27 發表
如果要拆飛機座...我想比個溫馨提示大家....

小心螺絲膠, 尾部果粒, 我果支出廠果陣落左勁多, 而佢螺絲材質係偏軟

我果粒已經滑左牙, 好彩最後攞得番

btw, vfc 迫人做白老鼠既方法愈黎愈精, 有冇同 ...
真係好彩,如出唔到就要出逆牙鑽, 好麻煩。。。

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 29-6-2017 11:37 發表

呢款Silencer是有提供14-, 16+的接頭
早於當時HK tactical 時已發售,當時WXG有賣過,
我支早於WXG未引入時係台灣KIC訂的。
圖中最上果支係HK USP45 Tactical + 16+ Silencer

附件

29-6-2017 11:51

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 29-6-2017 11:37 發表

無錯,如Rcman所講 在W之C買的, 記得好似係V記出品...

係WGC買了Crusader 的.45 suppressor, 但要等佢返倉拎 (1week)

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

不愧為 VFC,一定要有 D 低能錯誤先安樂... 又唔係 D 咩神奇條件先出到事,咁都 check 唔到照出貨真係搞笑
如果一定要換件換龬身,買馬記仲穩陣同化算 la... (如果同款既話...)

觀望左 VP9 同 45CT 好耐都係失望... 明明差一步基本野就完美... 唉...

引用:
原帖由 no-name 於 29-6-2017 12:07 發表
不愧為 VFC,一定要有 D 低能錯誤先安樂... 又唔係 D 咩神奇條件先出到事,咁都 check 唔到照出貨真係搞笑
如果一定要換件換龬身,買馬記仲穩陣同化算 la... (如果同款既話...)

觀望左 VP9 同 45CT 好耐都 ...
買得VP9, HK45CT都係為左個款,
有得簡邊個唔識去買馬記呢

發新話題