發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

今次枝HK45CT已衝第1水,已預訂

據聞只有第一水有齊marker

要衝了
右邊應該唔係6mm果個5角F?

回覆 62# 的帖子

咁就要衝啦!

hop up用回膛桿較 打打下會唔會走位呢
但都係要衝左先

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-6-2017 07:56 PM 發表
hop up用回膛桿較 打打下會唔會走位呢
但都係要衝左先
唔會,除非斷左

引用:
原帖由 JBL 於 17-6-2017 21:15 發表
岩岩落訂,下一步等出鋼滑架.......
訂係咪要落全數12xx?

引用:
原帖由 JBL 於 17-6-2017 22:06 發表
呢支好大可能係最後一支有第一水齊刻印既HK槍,德佬唔鍾意玩具打6mm就刻.45,台灣做就印Made in Germany,真係有今生就無來世,鍾意HK手槍既唔好錯過...
過兩日落個靚訂先 但都唔太肯定有full mark
如果都係6mm就真係叫出黎

引用:
原帖由 JBL 於 17-6-2017 21:15 發表
岩岩落訂,下一步等出鋼滑架.......
焗住都要落訂先, 但都未必有鋼滑架出, 好似FNS9就仲未見有鋼滑架
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 JBL 於 17-6-2017 22:06 發表
呢支好大可能係最後一支有第一水齊刻印既HK槍,德佬唔鍾意玩具打6mm就刻.45,台灣做就印Made in Germany,真係有今生就無來世,鍾意HK手槍既唔好錯過...
係, 好似話傾唔掂...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題