74 12345
發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

正...終於有了

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-6-2017 03:13 發表

迫人衝第一水
如果係ksc系統用馬記hop up應該唔差的
但唔好有vp9果類低級錯誤就可以了
睇返呢支同VP9...都係上網見有片好耐...但就好耐都未見街

之前好似見過有話版權0個邊唔比全FULL MARKING之類咁既野

我覺得呢支同埋VP9係一早已經整好晒...但因為第一水已印好晒FULL MARKING

所以傾左好耐數先比佢出左批貨...純粹個人猜測係咁...希望唔好係V記既新銷售策略

引用:
原帖由 JBL 於 9-6-2017 17:29 發表
原來大大隻6mmBB刻咗係右下身當眼位,揾你買咯
0個隻可能唔係第一水FULL MARKING下身

VP9而家出既都有一批咁既6MM下身...但又有一批直頭冇字下身

所以都係繼續等下其他進一步消息...因好似7月先有

引用:
原帖由 JBL 於 9-6-2017 21:05 發表

希望係喇.......
我咁覺得係因為V記FB咁樣答

如果真係冇...我諗唔洗答得咁曖昧

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-6-2017 00:31 發表

唔夠膽訂 因為唔知訂左d咩翻黎
有隻下身有鷹 但另一邊唔知有冇6mm
另外slide 行白字都幾礙眼 好似cybergun fnx咁係slide入面未幾好
我諗就算唔訂...街鋪點都入到[第一水]貨既...係多定少咁解

如果[第一水]真係FULL MARKING...到時再衝去搶應該都仲有掛

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-6-2017 00:47 發表

我都係咁話
就算真係FULL MARKING...都只係得黑色

同支VP9一樣...想玩沙色應該都唔洗諗了

到時有個冇刻既沙色下身可能已覺得好過刻6MM了

話說呢支野07年睇到相已經好鐘意...可惜而家臨門一腳

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-6-2017 15:41 發表
Wgz 出左訂價 $17x usd
圖都冇張叫人點訂
睇佢FB比較穩陣

上次VP9...冇人知得一水貨既時候其實WGZ都已經有提示

今次45CT

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-6-2017 15:41 發表
Wgz 出左訂價 $17x usd
圖都冇張叫人點訂
另外個價USD 170...完完全全已經係KWA Umarex既價

我仲諗住VFZ Umarex應該會平D...VP9 DX版都只係11XX

希望只係網購價...香港價會再平D啦

引用:
原帖由 48191 於 13-6-2017 19:33 發表
請教師兄,支VP9第二水係冇咗乜嘢刻印?同埋右邊個正方框應該有乜刻印?
之後變左呢兩種

空白既係而家所謂既亞洲版

搭單問下各位師兄

如果個下身想轉沙色...膠身做Cerakote掂唔掂?

會唔會一忽忽咁甩返出黎??

THX

引用:
原帖由 JBL 於 17-6-2017 22:06 發表
呢支好大可能係最後一支有第一水齊刻印既HK槍,德佬唔鍾意玩具打6mm就刻.45,台灣做就印Made in Germany,真係有今生就無來世,鍾意HK手槍既唔好錯過...
睇怕之後支HK416A5都凍過水

感謝樓上各師兄意見

等支槍到手再拎去攪

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-6-2017 00:10 發表

Fnx都好耐先有
係vp9快姐 槍一出就有
VP9快...連第一水FULL MARKING都快賣完

出左COMP頭想砌多支,...但冇MARKING了

網上毒圖

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2017 01:43 發表

?oh=3e96f756925172d8c8f79ec17fe6986b&oe=59DC8405
點會做唔到?
睇師兄張相效果好好

引用:
原帖由 rYaN 於 3-7-2017 13:12 發表
我枝45CT終於到啦
?oh=25833b2b4c1c1ed82144c741404c3eaa&oe=59C97EB0
沙色0既

74 12345
發新話題