發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 CLos3r 於 4-6-2017 00:10 發表
HK45CT賣點在於俾USSOCOM正式命名為MK24
Mk24有人話係p226 navy
都有人話係hk45ct
總知簫佬用就係啦

引用:
原帖由 JBL 於 5-6-2017 12:03 發表
?oh=92c59b40cb338cd3b0755716696f13ef&oe=59E2A302

今日,我們很榮幸在此宣布,讓所有海豹迷期待已久的Um ...
聽說vp9只有第一水齊marking?
唔知hk45ct要唔要衝第一水
Btw 下身隻鷹呢?

引用:
原帖由 JBL 於 5-6-2017 16:34 發表

齊刻印,之後既可能唔齊.......
迫人衝第一水
如果係ksc系統用馬記hop up應該唔差的
但唔好有vp9果類低級錯誤就可以了

引用:
原帖由 Kwind 於 9-6-2017 21:03 發表

0個隻可能唔係第一水FULL MARKING下身

VP9而家出既都有一批咁既6MM下身...但又有一批直頭冇字下身

所以都係繼續等下其他進一步消息...因好似7月先有
唔夠膽訂 因為唔知訂左d咩翻黎
有隻下身有鷹 但另一邊唔知有冇6mm
另外slide 行白字都幾礙眼 好似cybergun fnx咁係slide入面未幾好

引用:
原帖由 Kwind 於 10-6-2017 00:46 發表

我諗就算唔訂...街鋪點都入到[第一水]貨既...係多定少咁解

如果[第一水]真係FULL MARKING...到時再衝去搶應該都仲有掛
我都係咁話

引用:
原帖由 Kwind 於 10-6-2017 08:49 發表

就算真係FULL MARKING...都只係得黑色

同支VP9一樣...想玩沙色應該都唔洗諗了

到時有個冇刻既沙色下身可能已覺得好過刻6MM了

話說呢支野07年睇到相已經好鐘意...可惜而家臨門一腳

266 ...
Ksc都重可以日版再加d牌slide
Vfc今次真係好唔掂
應該係u記唔比佢齊marking
C記的marking一向ok的

引用:
原帖由 seal 於 11-6-2017 00:58 發表

就算有沙色都唔係CB色,係 FDE色
唔明點解好多支沙色槍都唔跟足D
定係ral8000

Wgz 出左訂價 $17x usd
圖都冇張叫人點訂

引用:
原帖由 Kwind 於 13-6-2017 16:40 發表

睇佢FB比較穩陣

上次VP9...冇人知得一水貨既時候其實WGZ都已經有提示

今次45CT
有可能要衝
衝第一水真係未試過

要衝了
右邊應該唔係6mm果個5角F?

hop up用回膛桿較 打打下會唔會走位呢
但都係要衝左先

引用:
原帖由 JBL 於 17-6-2017 21:15 發表
岩岩落訂,下一步等出鋼滑架.......
訂係咪要落全數12xx?

引用:
原帖由 JBL 於 17-6-2017 22:06 發表
呢支好大可能係最後一支有第一水齊刻印既HK槍,德佬唔鍾意玩具打6mm就刻.45,台灣做就印Made in Germany,真係有今生就無來世,鍾意HK手槍既唔好錯過...
過兩日落個靚訂先 但都唔太肯定有full mark
如果都係6mm就真係叫出黎

引用:
原帖由 48191 於 17-6-2017 23:50 發表
Cerakote 只可以做金屬咋吓嘩?
首先要將工件打沙、去油、上油再用焗爐焗,膠身點做呢?我上次攞件亞鉛件去F.Club做,阿腦細個面口都有少少難委,因為驚亞鉛件頂唔順。不過最後都做咗,效果都算唔 ...
Cerakote 好似木件同膠件都可以的
Cerakote 官網好似有d demo睇

引用:
原帖由 2slow 於 17-6-2017 23:46 發表

焗住都要落訂先, 但都未必有鋼滑架出, 好似FNS9就仲未見有鋼滑架
Fnx都好耐先有
係vp9快姐 槍一出就有

發新話題